Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?

Mesaj gönderen lennox77 »

Kilo kazanımı 13 kg olabilir ama hepsinin saf kas olması imkansız.
Kas dokusunun nasıl oluştuğunu biyolojik olarak araştırırsanız sizde anlarsınız.
Olympia seviyesindeki sporcular bile 1-2 kg saf kas anca kazanmaktalar yılda.
Ama senin için aldığın 13 kg büyük başarı,güzel bir kütle elde etmişsin,tebrikler tekrar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

lennox77 yazdı:Kilo kazanımı 13 kg olabilir ama hepsinin saf kas olması imkansız.
Kas dokusunun nasıl oluştuğunu biyolojik olarak araştırırsanız sizde anlarsınız.
Olympia seviyesindeki sporcular bile 1-2 kg saf kas anca kazanmaktalar yılda.
Ama senin için aldığın 13 kg büyük başarı,güzel bir kütle elde etmişsin,tebrikler tekrar

bunun emınım 6-7 sı sudur :)
Kullanıcı avatarı
lennox77

Su tutması da kötü birşey değil,temiz beslendikten sonra su tutumundan korkmanıza gerek yok.
Kürlerin mantığını unutun,en etkili supplementlerden Creatine bile su tutarak performans arttırımı sağlıyor.
Yani kürlerde de su tutmasını temiz beslenmeyle beraber yürütürseniz adele eklersiniz.
Arkadaşta küründe onu başarmış gibi gözüküyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

kürümün üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve içeride birşeyler kıpraşmaya başladı :D yani hormonlarım düzene girmeye başladı sanırım yavaş yavaş eski cinsel performansıma yaklaşıyorum makineye dönüşürüm 1-2 aya kalmaz hissedebiliyorum bunu :D şuan bile çok feciyim libido tavanlara çok yaklaştı :D

sizlerle de paylaşmak istedim deca-dick etkisi dialogumuzdan dolayı. kısacası şimdi eski haline dönmeye başladı dostlar o kadar korkmanıza gerek yokmuş demek ki basın deca'yı :D :D ben akıllanmam ben gene basıcam hahahah
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
dt94
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen dt94 »

aynen bendede libido kısa bir süre düştü şu an normale yakın
Kullanıcı avatarı
lennox77

Deca güzel ilaçtır temiz beslenirsen güzel davranır sana :) Korkulmasına gerek yok ben de şu an kısa ester Deca deniyorum forever Deca :)
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

angelcold yazdı:kürümün üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve içeride birşeyler kıpraşmaya başladı :D yani hormonlarım düzene girmeye başladı sanırım yavaş yavaş eski cinsel performansıma yaklaşıyorum makineye dönüşürüm 1-2 aya kalmaz hissedebiliyorum bunu :D şuan bile çok feciyim libido tavanlara çok yaklaştı :D

sizlerle de paylaşmak istedim deca-dick etkisi dialogumuzdan dolayı. kısacası şimdi eski haline dönmeye başladı dostlar o kadar korkmanıza gerek yokmuş demek ki basın deca'yı :D :D ben akıllanmam ben gene basıcam hahahah

Abi çok iyi yaa :D
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

ferdi yazdı:
angelcold yazdı:kürümün üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve içeride birşeyler kıpraşmaya başladı :D yani hormonlarım düzene girmeye başladı sanırım yavaş yavaş eski cinsel performansıma yaklaşıyorum makineye dönüşürüm 1-2 aya kalmaz hissedebiliyorum bunu :D şuan bile çok feciyim libido tavanlara çok yaklaştı :D

Abi çok iyi yaa :D

insan normalde şikayet ettiği abazalığı bile arıyor şöyle bir lbiido düşüşü döneminde :D meğer abazalık ve tavanlarda dolaşan libido ne önemli ve gerekli birşeymiş anlamış oldum gerçekten. siz siz olun abazalığınızın kıymetini bilin , onu birgün şikayet etmek için bile bulamayabilirsiniz :D :D
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir