Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?
Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?
Merhabalar,
Araniza yeni katildim ve ilk kurumu yapma asamasindayim. 4 yillik bir gecmisim var sonrasinda 2 yil ara vermek zorunda kalmistim, Kasim 2012 den beri antrenman aksatmadan haftada 4 gun profesyonelce calisiyorum ve 2 hafta icinde ilk kurume baslayacagim.
Sormak istedigim husus Testosterone Enantat + Deca + Oxandrolone kombinasyonu iyimidir?
Olcu almak istiyorum ancak Dianabol kullanma taraftari degilim. Hem karacigere etkisinin yuksek olmasi hemde bi hayli su tutmasi beni tedirgin ediyor ki olcumu artirirken define bir goruntu istiyorum.
27 Yasindayim, boyum 1.82, suan 77 kiloyum.
Simdiden yanitiniz icin tesekkurler
Araniza yeni katildim ve ilk kurumu yapma asamasindayim. 4 yillik bir gecmisim var sonrasinda 2 yil ara vermek zorunda kalmistim, Kasim 2012 den beri antrenman aksatmadan haftada 4 gun profesyonelce calisiyorum ve 2 hafta icinde ilk kurume baslayacagim.
Sormak istedigim husus Testosterone Enantat + Deca + Oxandrolone kombinasyonu iyimidir?
Olcu almak istiyorum ancak Dianabol kullanma taraftari degilim. Hem karacigere etkisinin yuksek olmasi hemde bi hayli su tutmasi beni tedirgin ediyor ki olcumu artirirken define bir goruntu istiyorum.
27 Yasindayim, boyum 1.82, suan 77 kiloyum.
Simdiden yanitiniz icin tesekkurler
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?
Deca'da Danabol kadar su tutmaktadır.
D-bol yerine Oxandrolone eklemek bu kürde seni define etmez yani.
Bence D-bol olmalı kürde. Su tutması yağlanmak demek değildir,güzel bir diet uygularsan kütlen temiz olur
D-bol yerine Oxandrolone eklemek bu kürde seni define etmez yani.
Bence D-bol olmalı kürde. Su tutması yağlanmak demek değildir,güzel bir diet uygularsan kütlen temiz olur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Yanitin icin cok tesekkur ederim Lennox,
Son 1 haftadir inan arastirma yapmaktan uyku uyuyamiyorum. Koru korune kulaktan dolma bilgilerle is yapmaktan ziyade vucuduma girecek her ilacin nasil bir tesiri olacagini bilmek istiyorum. Amerikali bircok sitenin steroid forumlarini inceledim, her urunun calisma prensibine dair epey sey okudum ve acikca soylemek gerekirse Deca beni korkuttu. Vucuttaki etkileri tartisilmaz ancak bazi forumlarda ``Deca Dick`` diye tabir edilen ve tam sertlesmeyen penis vakalarina rasladim. Sonra bu konuyu arastirdim ve Deca`nin boyle bir etkisinin olabilecegini (Illaki olacak diye bir durum soz konusu degil tabiki) ve bu durumun normale donme suresinin Deca`nin vucutta uzun kalmasindan dolayi 1 yili aldigini, bazende tamamen duzelmeyen vakalar olduguna dair paylasimlar okudum. Dogrudur demiyorum, siz tecrubeli hocalarimizin fikrini almak isterim.
Deca`dan uzaklasip Primabolani tercih etmeyi dusunuyorum.
12 Hafta 500mg Test E
8 Hafta Promabolan Depot
5 Hafta 30mg Stanozolol (Gunluk oral)
Günde 2 tablet Proviron (androjenik koruma için)
Günde 1 tablet Milk Thistle (karaciger için)
Günde 1 tablet Zinko 222 (saç dökülmesi için)
seklinde bir kur planliyorum. Degerli yorumlarini almak isterim. Eksik & Fazla & Gereksiz birseyler varsa lutfen cekinmeden soyleyiniz.
Simdiden tesekkurler.
Saygilar
Son 1 haftadir inan arastirma yapmaktan uyku uyuyamiyorum. Koru korune kulaktan dolma bilgilerle is yapmaktan ziyade vucuduma girecek her ilacin nasil bir tesiri olacagini bilmek istiyorum. Amerikali bircok sitenin steroid forumlarini inceledim, her urunun calisma prensibine dair epey sey okudum ve acikca soylemek gerekirse Deca beni korkuttu. Vucuttaki etkileri tartisilmaz ancak bazi forumlarda ``Deca Dick`` diye tabir edilen ve tam sertlesmeyen penis vakalarina rasladim. Sonra bu konuyu arastirdim ve Deca`nin boyle bir etkisinin olabilecegini (Illaki olacak diye bir durum soz konusu degil tabiki) ve bu durumun normale donme suresinin Deca`nin vucutta uzun kalmasindan dolayi 1 yili aldigini, bazende tamamen duzelmeyen vakalar olduguna dair paylasimlar okudum. Dogrudur demiyorum, siz tecrubeli hocalarimizin fikrini almak isterim.
Deca`dan uzaklasip Primabolani tercih etmeyi dusunuyorum.
12 Hafta 500mg Test E
8 Hafta Promabolan Depot
5 Hafta 30mg Stanozolol (Gunluk oral)
Günde 2 tablet Proviron (androjenik koruma için)
Günde 1 tablet Milk Thistle (karaciger için)
Günde 1 tablet Zinko 222 (saç dökülmesi için)
seklinde bir kur planliyorum. Degerli yorumlarini almak isterim. Eksik & Fazla & Gereksiz birseyler varsa lutfen cekinmeden soyleyiniz.
Simdiden tesekkurler.
Saygilar
- lennox77
İstediğin vücut tipi anladığım kadarıyla çok hacme yönelik olmayan,temiz adele kazanmaya yönelik bir form.
Ben ilk kürde her zaman Danabol'ü öneririm sonuçta su tutmak yağlanmak vb anlamlara gelmiyor adele su tutmadan büyüyemez zaten ölçülenemez. Yine de Winstrol'de kararlıysan o da su atıcı olduğundan zaten su tutmazsın bu kürde.
Primo için 12 hafta 400 mg kullanırsan daha sağlıklı olur kana en geç karışan ilaçlardan biri çünkü 8 hafta yapacakken 12 hafta yapmak daha mantıklı.
Takviyeler de gayet yerinde verimli bir kür geçirmen dileklerimle
Ben ilk kürde her zaman Danabol'ü öneririm sonuçta su tutmak yağlanmak vb anlamlara gelmiyor adele su tutmadan büyüyemez zaten ölçülenemez. Yine de Winstrol'de kararlıysan o da su atıcı olduğundan zaten su tutmazsın bu kürde.
Primo için 12 hafta 400 mg kullanırsan daha sağlıklı olur kana en geç karışan ilaçlardan biri çünkü 8 hafta yapacakken 12 hafta yapmak daha mantıklı.
Takviyeler de gayet yerinde verimli bir kür geçirmen dileklerimle
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
- lennox77
Nasıl bir kaynak istiyorsunuz ?
İngilizce biliyorsan buraya yazmak yerine google'a yazsan daha verimli olurdu.
İngilizce biliyorsan buraya yazmak yerine google'a yazsan daha verimli olurdu.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Birçok saçma sapan forumdan yalan yanlış bilgiler içinden tutarlìları ayıklamaya çalışmak istemiyorum kentas mantıklı bişeyler okumuş olmalıki deca kullanmaktan vazgeçmiş ben şu an deca kürùndeyim 5. haftam yukarıda bahsi geçene benzer bi sìkıntı yaşamadım ama aklıma takıldı lennox sizinde bilginiz varsa aydınlatabilirsiniz
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
biraz araştırdımda deca dick hakilaten korkunç acaba somut dayanağı varmıdır hocalarım yardım bekliyorum zaten kürden verim alamıyorum bari ağır yan etkiler görmeyeyim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir