Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?
Kilo kazanımı 13 kg olabilir ama hepsinin saf kas olması imkansız.
Kas dokusunun nasıl oluştuğunu biyolojik olarak araştırırsanız sizde anlarsınız.
Olympia seviyesindeki sporcular bile 1-2 kg saf kas anca kazanmaktalar yılda.
Ama senin için aldığın 13 kg büyük başarı,güzel bir kütle elde etmişsin,tebrikler tekrar
Kas dokusunun nasıl oluştuğunu biyolojik olarak araştırırsanız sizde anlarsınız.
Ama senin için aldığın 13 kg büyük başarı,güzel bir kütle elde etmişsin,tebrikler tekrar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
lennox77 yazdı:Kilo kazanımı 13 kg olabilir ama hepsinin saf kas olması imkansız.
bunun emınım 6-7 sı sudur

- lennox77
Su tutması da kötü birşey değil,temiz beslendikten sonra su tutumundan korkmanıza gerek yok.
Kürlerin mantığını unutun,en etkili supplementlerden Creatine bile su tutarak performans arttırımı sağlıyor.
Yani kürlerde de su tutmasını temiz beslenmeyle beraber yürütürseniz adele eklersiniz.
Arkadaşta küründe onu başarmış gibi gözüküyor
Kürlerin mantığını unutun,en etkili supplementlerden Creatine bile su tutarak performans arttırımı sağlıyor.
Yani kürlerde de su tutmasını temiz beslenmeyle beraber yürütürseniz adele eklersiniz.
Arkadaşta küründe onu başarmış gibi gözüküyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
kürümün üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve içeride birşeyler kıpraşmaya başladı
yani hormonlarım düzene girmeye başladı sanırım yavaş yavaş eski cinsel performansıma yaklaşıyorum makineye dönüşürüm 1-2 aya kalmaz hissedebiliyorum bunu
şuan bile çok feciyim libido tavanlara çok yaklaştı
sizlerle de paylaşmak istedim deca-dick etkisi dialogumuzdan dolayı. kısacası şimdi eski haline dönmeye başladı dostlar o kadar korkmanıza gerek yokmuş demek ki basın deca'yı
ben akıllanmam ben gene basıcam hahahah

sizlerle de paylaşmak istedim deca-dick etkisi dialogumuzdan dolayı. kısacası şimdi eski haline dönmeye başladı dostlar o kadar korkmanıza gerek yokmuş demek ki basın deca'yı

Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
- lennox77
Deca güzel ilaçtır temiz beslenirsen güzel davranır sana
Korkulmasına gerek yok ben de şu an kısa ester Deca deniyorum forever Deca 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
angelcold yazdı:kürümün üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve içeride birşeyler kıpraşmaya başladıyani hormonlarım düzene girmeye başladı sanırım yavaş yavaş eski cinsel performansıma yaklaşıyorum makineye dönüşürüm 1-2 aya kalmaz hissedebiliyorum bunu
![]()
sizlerle de paylaşmak istedim deca-dick etkisi dialogumuzdan dolayı. kısacası şimdi eski haline dönmeye başladı dostlar o kadar korkmanıza gerek yokmuş demek ki basın deca'yı![]()
Abi çok iyi yaa

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
ferdi yazdı:angelcold yazdı:kürümün üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve içeride birşeyler kıpraşmaya başladıyani hormonlarım düzene girmeye başladı sanırım yavaş yavaş eski cinsel performansıma yaklaşıyorum makineye dönüşürüm 1-2 aya kalmaz hissedebiliyorum bunu
![]()
sizlerle de paylaşmak istedim deca-dick etkisi dialogumuzdan dolayı. kısacası şimdi eski haline dönmeye başladı dostlar o kadar korkmanıza gerek yokmuş demek ki basın deca'yı![]()
Abi çok iyi yaa
insan normalde şikayet ettiği abazalığı bile arıyor şöyle bir lbiido düşüşü döneminde

Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir