Enjeksiyon sonrası şişlik
- testo
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Enjeksiyon sonrası şişlik
Bunu eminim uygulayan ve bilen yoktur. Bende bunu ingilizce bir makalede okudum. Sorumluluk alamam kendin araştırmalısın. Sustanon ve Testo-e bambaşka iki şey sonuçta. Hangisini kullanacağına karar vermene enjeksiyon ağrıları belirlememeli bence.
-
- Yeni Üye
testo yazdı:Bunu eminim uygulayan ve bilen yoktur. Bende bunu ingilizce bir makalede okudum. Sorumluluk alamam kendin araştırmalısın. Sustanon ve Testo-e bambaşka iki şey sonuçta. Hangisini kullanacağına karar vermene enjeksiyon ağrıları belirlememeli bence.
Haklısın ancak ağrılar öyle derecede oluyor ki bir an geliyor kürü bıracak duruma geliyorum.denemediğim eczane kalmadı,sanırım iğneyi yapış tarzıyla da alakalı değil vücudum fazla duyarlı.
- testo
- Yeni Üye
hebennekal yazdı:testo yazdı:Bunu eminim uygulayan ve bilen yoktur. Bende bunu ingilizce bir makalede okudum. Sorumluluk alamam kendin araştırmalısın. Sustanon ve Testo-e bambaşka iki şey sonuçta. Hangisini kullanacağına karar vermene enjeksiyon ağrıları belirlememeli bence.
Haklısın ancak ağrılar öyle derecede oluyor ki bir an geliyor kürü bıracak duruma geliyorum.denemediğim eczane kalmadı,sanırım iğneyi yapış tarzıyla da alakalı değil vücudum fazla duyarlı.
Aynı yerden kaç iğne yaptırdın ki? 2. Haftadayım demişsin. Biraz sabret eğer öyleyse. Ayrıca kalçada 3 ml yi geçme. Onun dışında ki bölgelerde 2 ml yi geçmeyin diyorlar. Ben kalça dışında denemedim henüz. Bence kalçada da 2 ml yi geçme. Hatta sustanon ve primabolanı 1 er ml şeklinde iki kalçana ayrı ayrı vurdur ki ağrı farkını ölçebil. Ztn 1 ml ile çok dağılma ağrısıda olmayacaktır.
-
- Yeni Üye
testo yazdı:hebennekal yazdı:testo yazdı:Bunu eminim uygulayan ve bilen yoktur. Bende bunu ingilizce bir makalede okudum. Sorumluluk alamam kendin araştırmalısın. Sustanon ve Testo-e bambaşka iki şey sonuçta. Hangisini kullanacağına karar vermene enjeksiyon ağrıları belirlememeli bence.
Aynı yerden kaç iğne yaptırdın ki? 2. Haftadayım demişsin. Biraz sabret eğer öyleyse. Ayrıca kalçada 3 ml yi geçme. Onun dışında ki bölgelerde 2 ml yi geçmeyin diyorlar. Ben kalça dışında denemedim henüz. Bence kalçada da 2 ml yi geçme. Hatta sustanon ve primabolanı 1 er ml şeklinde iki kalçana ayrı ayrı vurdur ki ağrı farkını ölçebil. Ztn 1 ml ile çok dağılma ağrısıda olmayacaktır.
şu anda 5.haftadayım ağrı konusunda herhangi bir azalma yok.bir sağ kalçadan bir sol kalçadan yaptırıyorum iğneleri.sustanon'la primabolan'ın karıştırılıp vurulmasından dolayı ağrının arttığını düşünmeye başladım.350 mg'yi tek seferde alacağıma dediğin gibi 2 seferde ayrı ayrı almayı deneyeceğim, bakalım ne olacak.
- testo
- Yeni Üye
Ztrack mi? Bu yöntem geri kaçma olsa işe yarardı ama buradaki sorun sustanonun ağrı yapması.
Sustanon enjeksiyondan 1 gün sonra dağılma ağrısı testo-enanthate' e göre çok daha fazla. Bunun iki nedeni olabilir. 1- yüksek benzyl alkol oranı 2-kısa esterlerin dağılmada daha çok ağrı yapması.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 6 misafir