Enjeksiyon sonrası şişlik

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Enjeksiyon sonrası şişlik

Mesaj gönderen testo »

Bunu eminim uygulayan ve bilen yoktur. Bende bunu ingilizce bir makalede okudum. Sorumluluk alamam kendin araştırmalısın. Sustanon ve Testo-e bambaşka iki şey sonuçta. Hangisini kullanacağına karar vermene enjeksiyon ağrıları belirlememeli bence.
hebennekal
Yeni Üye

Mesaj gönderen hebennekal »

testo yazdı:Bunu eminim uygulayan ve bilen yoktur. Bende bunu ingilizce bir makalede okudum. Sorumluluk alamam kendin araştırmalısın. Sustanon ve Testo-e bambaşka iki şey sonuçta. Hangisini kullanacağına karar vermene enjeksiyon ağrıları belirlememeli bence.

Haklısın ancak ağrılar öyle derecede oluyor ki bir an geliyor kürü bıracak duruma geliyorum.denemediğim eczane kalmadı,sanırım iğneyi yapış tarzıyla da alakalı değil vücudum fazla duyarlı.
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye

Mesaj gönderen testo »

hebennekal yazdı:
testo yazdı:Bunu eminim uygulayan ve bilen yoktur. Bende bunu ingilizce bir makalede okudum. Sorumluluk alamam kendin araştırmalısın. Sustanon ve Testo-e bambaşka iki şey sonuçta. Hangisini kullanacağına karar vermene enjeksiyon ağrıları belirlememeli bence.

Haklısın ancak ağrılar öyle derecede oluyor ki bir an geliyor kürü bıracak duruma geliyorum.denemediğim eczane kalmadı,sanırım iğneyi yapış tarzıyla da alakalı değil vücudum fazla duyarlı.

Aynı yerden kaç iğne yaptırdın ki? 2. Haftadayım demişsin. Biraz sabret eğer öyleyse. Ayrıca kalçada 3 ml yi geçme. Onun dışında ki bölgelerde 2 ml yi geçmeyin diyorlar. Ben kalça dışında denemedim henüz. Bence kalçada da 2 ml yi geçme. Hatta sustanon ve primabolanı 1 er ml şeklinde iki kalçana ayrı ayrı vurdur ki ağrı farkını ölçebil. Ztn 1 ml ile çok dağılma ağrısıda olmayacaktır.
hebennekal
Yeni Üye

Mesaj gönderen hebennekal »

testo yazdı:
hebennekal yazdı:

Aynı yerden kaç iğne yaptırdın ki? 2. Haftadayım demişsin. Biraz sabret eğer öyleyse. Ayrıca kalçada 3 ml yi geçme. Onun dışında ki bölgelerde 2 ml yi geçmeyin diyorlar. Ben kalça dışında denemedim henüz. Bence kalçada da 2 ml yi geçme. Hatta sustanon ve primabolanı 1 er ml şeklinde iki kalçana ayrı ayrı vurdur ki ağrı farkını ölçebil. Ztn 1 ml ile çok dağılma ağrısıda olmayacaktır.

şu anda 5.haftadayım ağrı konusunda herhangi bir azalma yok.bir sağ kalçadan bir sol kalçadan yaptırıyorum iğneleri.sustanon'la primabolan'ın karıştırılıp vurulmasından dolayı ağrının arttığını düşünmeye başladım.350 mg'yi tek seferde alacağıma dediğin gibi 2 seferde ayrı ayrı almayı deneyeceğim, bakalım ne olacak.
asolar
Yeni Üye

Mesaj gönderen asolar »

Merhaba,

belki bu bilgi sizin de işinize yarar: viewtopic.php?f=13&t=1667#p13353
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye

Mesaj gönderen testo »

asolar yazdı:Merhaba,

belki bu bilgi sizin de işinize yarar: viewtopic.php?f=13&t=1667#p13353

Ztrack mi? Bu yöntem geri kaçma olsa işe yarardı ama buradaki sorun sustanonun ağrı yapması.
Sustanon enjeksiyondan 1 gün sonra dağılma ağrısı testo-enanthate' e göre çok daha fazla. Bunun iki nedeni olabilir. 1- yüksek benzyl alkol oranı 2-kısa esterlerin dağılmada daha çok ağrı yapması.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir