Enjeksiyon sonrası şişlik

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
hebennekal
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Enjeksiyon sonrası şişlik

Mesaj gönderen hebennekal »

Arkadaşlar sustanon-primabolan küründeyim.İlk hafta enjeksiyondan sonra çok ağrı oldu.İkinci hafta da ağrıdı ancak ikinci haftadan sonra şişlik oluştu ve inmedi.
Yavaş yavaş azaldı ama şu anda bir kısmı hala duruyor.Eczanden alkol alıp pamukla ovalıyorum ki insin.Ancak pek bir faydasını göremedim.Bunun inmesi için
kullanabileceğim bir antibiyotik biliyor musunuz?

Yardımcı olursanız sevinirim.
gecekartali
Yeni Üye

Re: Enjeksiyon sonrası şişlik

Mesaj gönderen gecekartali »

ne tarz bir iğne kullanyosun
hebennekal
Yeni Üye

gecekartali yazdı:ne tarz bir iğne kullanyosun

iki farklı yerde yaptırdım şimdiye kadar.birinde siyah uçluyla diğerinde mavi uçluyla vurdular.
sofa
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen sofa »

Mavi derken yesil demek istedin sanirim.Ben siyah uc tercih ediyorum.Agrisiz oluyor enjeksiyon, ancak enjeksiyon sonrasi ilacin dagilmamasi agri yapmasinin filan yapilan igne ucuyla alakasi yok. tamamiyle ilac icerigiyle alakali. dagilmasi icin enjeksiyon sonrasi alkollu pamukla ovalayabilirsin.Yavas yavas dagilacaktir.
hebennekal
Yeni Üye

sofa yazdı:Mavi derken yesil demek istedin sanirim.Ben siyah uc tercih ediyorum.Agrisiz oluyor enjeksiyon, ancak enjeksiyon sonrasi ilacin dagilmamasi agri yapmasinin filan yapilan igne ucuyla alakasi yok. tamamiyle ilac icerigiyle alakali. dagilmasi icin enjeksiyon sonrasi alkollu pamukla ovalayabilirsin.Yavas yavas dagilacaktir.

teşekkürler yorum için.zaten alkol aldım, arada ovalıyorum dağılsın diye.sustanon kolay dağılmayan bir ilaç.
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Mesaj gönderen dogukan62 »

Agrinin azalmasi icin muscoril ve voltaren karistirip suruyorum agri azaliyor. Enjeksiyondan sonra sur.
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen testo »

hebennekal yazdı:Arkadaşlar sustanon-primabolan küründeyim.İlk hafta enjeksiyondan sonra çok ağrı oldu.İkinci hafta da ağrıdı ancak ikinci haftadan sonra şişlik oluştu ve inmedi.
Yavaş yavaş azaldı ama şu anda bir kısmı hala duruyor.Eczanden alkol alıp pamukla ovalıyorum ki insin.Ancak pek bir faydasını göremedim.Bunun inmesi için

Bakir kas çok ağrı yapıyor diyebilirim. Enjeksiyon sayısı arttıkça ağrılar da azalıyor. Dağılma ağrısı eczaneden aldığım sustanonda bende de çok oluyor. Ancak Bvs Labs testo-e de aynı dağılma ağrısı yoktu.
hebennekal
Yeni Üye

testo yazdı:
hebennekal yazdı:Arkadaşlar sustanon-primabolan küründeyim.İlk hafta enjeksiyondan sonra çok ağrı oldu.İkinci hafta da ağrıdı ancak ikinci haftadan sonra şişlik oluştu ve inmedi.

Bakir kas çok ağrı yapıyor diyebilirim. Enjeksiyon sayısı arttıkça ağrılar da azalıyor. Dağılma ağrısı eczaneden aldığım sustanonda bende de çok oluyor. Ancak Bvs Labs testo-e de aynı dağılma ağrısı yoktu.

Sırf bu yüzden bir dahaki kürde testo gireceğim.Çoğu kişi testo da ağrı olmadığını söylüyor.
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen testo »

Evet işe yarar. Ancak Benzy Alkol buna sebep oluyor. Benzyl alkol yanına benzyl benzoat eklemeyi bir araştırmanı tavsiye ederim. Yani mesela sustanon ağrı yapıyorsa ki senin kullandığındaki Benzyl alkol içeriği %9 dur sanıyorum, benzy benzoat ile seyreltmeyi bir araştır derim.
hebennekal
Yeni Üye

testo yazdı:Evet işe yarar. Ancak Benzy Alkol buna sebep oluyor. Benzyl alkol yanına benzyl benzoat eklemeyi bir araştırmanı tavsiye ederim. Yani mesela sustanon ağrı yapıyorsa ki senin kullandığındaki Benzyl alkol içeriği %9 dur sanıyorum, benzy benzoat ile seyreltmeyi bir araştır derim.

sustanon'u benzy benzoat ile karıştırıp vurmak gerekiyor o zaman?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir