Enjeksiyon sonrası şişlik
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Enjeksiyon sonrası şişlik
Arkadaşlar sustanon-primabolan küründeyim.İlk hafta enjeksiyondan sonra çok ağrı oldu.İkinci hafta da ağrıdı ancak ikinci haftadan sonra şişlik oluştu ve inmedi.
Yavaş yavaş azaldı ama şu anda bir kısmı hala duruyor.Eczanden alkol alıp pamukla ovalıyorum ki insin.Ancak pek bir faydasını göremedim.Bunun inmesi için
kullanabileceğim bir antibiyotik biliyor musunuz?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yavaş yavaş azaldı ama şu anda bir kısmı hala duruyor.Eczanden alkol alıp pamukla ovalıyorum ki insin.Ancak pek bir faydasını göremedim.Bunun inmesi için
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
Re: Enjeksiyon sonrası şişlik
gecekartali yazdı:ne tarz bir iğne kullanyosun
iki farklı yerde yaptırdım şimdiye kadar.birinde siyah uçluyla diğerinde mavi uçluyla vurdular.
Mavi derken yesil demek istedin sanirim.Ben siyah uc tercih ediyorum.Agrisiz oluyor enjeksiyon, ancak enjeksiyon sonrasi ilacin dagilmamasi agri yapmasinin filan yapilan igne ucuyla alakasi yok. tamamiyle ilac icerigiyle alakali. dagilmasi icin enjeksiyon sonrasi alkollu pamukla ovalayabilirsin.Yavas yavas dagilacaktir.
-
- Yeni Üye
sofa yazdı:Mavi derken yesil demek istedin sanirim.Ben siyah uc tercih ediyorum.Agrisiz oluyor enjeksiyon, ancak enjeksiyon sonrasi ilacin dagilmamasi agri yapmasinin filan yapilan igne ucuyla alakasi yok. tamamiyle ilac icerigiyle alakali. dagilmasi icin enjeksiyon sonrasi alkollu pamukla ovalayabilirsin.Yavas yavas dagilacaktir.
teşekkürler yorum için.zaten alkol aldım, arada ovalıyorum dağılsın diye.sustanon kolay dağılmayan bir ilaç.
- testo
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
hebennekal yazdı:Arkadaşlar sustanon-primabolan küründeyim.İlk hafta enjeksiyondan sonra çok ağrı oldu.İkinci hafta da ağrıdı ancak ikinci haftadan sonra şişlik oluştu ve inmedi.
Bakir kas çok ağrı yapıyor diyebilirim. Enjeksiyon sayısı arttıkça ağrılar da azalıyor. Dağılma ağrısı eczaneden aldığım sustanonda bende de çok oluyor. Ancak Bvs Labs testo-e de aynı dağılma ağrısı yoktu.
-
- Yeni Üye
testo yazdı:hebennekal yazdı:Arkadaşlar sustanon-primabolan küründeyim.İlk hafta enjeksiyondan sonra çok ağrı oldu.İkinci hafta da ağrıdı ancak ikinci haftadan sonra şişlik oluştu ve inmedi.
Bakir kas çok ağrı yapıyor diyebilirim. Enjeksiyon sayısı arttıkça ağrılar da azalıyor. Dağılma ağrısı eczaneden aldığım sustanonda bende de çok oluyor. Ancak Bvs Labs testo-e de aynı dağılma ağrısı yoktu.
Sırf bu yüzden bir dahaki kürde testo gireceğim.Çoğu kişi testo da ağrı olmadığını söylüyor.
- testo
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
Evet işe yarar. Ancak Benzy Alkol buna sebep oluyor. Benzyl alkol yanına benzyl benzoat eklemeyi bir araştırmanı tavsiye ederim. Yani mesela sustanon ağrı yapıyorsa ki senin kullandığındaki Benzyl alkol içeriği %9 dur sanıyorum, benzy benzoat ile seyreltmeyi bir araştır derim.
-
- Yeni Üye
testo yazdı:Evet işe yarar. Ancak Benzy Alkol buna sebep oluyor. Benzyl alkol yanına benzyl benzoat eklemeyi bir araştırmanı tavsiye ederim. Yani mesela sustanon ağrı yapıyorsa ki senin kullandığındaki Benzyl alkol içeriği %9 dur sanıyorum, benzy benzoat ile seyreltmeyi bir araştır derim.
sustanon'u benzy benzoat ile karıştırıp vurmak gerekiyor o zaman?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 5 misafir