Sakatlık
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Sakatlık
Primobolona sustanone küründeyim ve sağ dirsekden sakatlandım dün antreman yapamadım ağrı yaptı,bugün doktor rontgende eklemde iltihap var ama geçici dedi krem ve hap verdi.1 hafta dinlen dedi ama 1 haftada eski haline gelemez gibi..Arkadaşlar acil iyileşmem lazım kür boşa gitmesin daha 5 hafta oldu 5 kg aldım ekstra tavsiyeniz varmı moralmen çökmüş durumdayım.
- ati88
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 64 kez
- Aldığı teşekkür: 57 kez
Re: Sakatlık
Geçmiş olsun. Bence daha fazla sakatlanmadan PCT'ye başla. Kürler kaçmıyor nasıl olsa. Sağlık kürden daha önemli.
Bu arada doktoruna kürde olduğunu söyledin mi?
Kür sırasında cortisol baskılanacağı için iyileşme gecikebilir.
İstersen doktorla tekrar konuş, kullandığın steroidleri söyle ve bu kortisol baskılanmasını da hatırlat.
İstersen doktorla tekrar konuş, kullandığın steroidleri söyle ve bu kortisol baskılanmasını da hatırlat.
-
- Yeni Üye
ati88 yazdı:Geçmiş olsun. Bence daha fazla sakatlanmadan PCT'ye başla. Kürler kaçmıyor nasıl olsa. Sağlık kürden daha önemli.
Doktora kürde olduğumu söyledim karşı çıktı tabi normal olarak fakat genel sağlık açısından karşı çıktı eklem konusunda kortizon ve eklem ilişkisinden bahsetmedi..1 hafta dinlenmeyi düşünüyorum sonra hafiften bi deneyim diyorum olmadı pct yaparım diye düşünüyorum ama kararsızım.
-
- Yeni Üye
1 hafta dinlen sonra kürüne devam et bence.Madem başlamışsın yarım bırakma.1 haftada çok şey kaybetmezsin.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
glucoamine kullanin beyler kurdeyken artan guc artisi eklemlere yuk bindirior bu arada eklemdeki su toplama ve steroid iliskini arastir!!!jure devam edeceksen hafif kilo cok tekrarli idmana devam et glucosamine takviyesi en kisa zamanda almaya basla
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
samet_61 yazdı:glucoamine kullanin beyler kurdeyken artan guc artisi eklemlere yuk bindirior bu arada eklemdeki su toplama ve steroid iliskini arastir!!!jure devam edeceksen hafif kilo cok tekrarli idmana devam et glucosamine takviyesi en kisa zamanda almaya basla
samet_61 önerebileceğiniz bir ürün var mı ? Forumda Supplementler bölümüne bununla ilgili bir konu açmıştım. Ancak herhangi bir cevap atan olmamıştı.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
samet_61 yazdı:eklem kuvvetlendirmek icin glucosamine tablet al
onu anladım

"Supplementler" bölümünde "Glukozamin" adından bir konu açtım.
-
- Yeni Üye
Kürü sonlandırıyorum sağ dirsekte problem var hafif tempoda çalışmalarıma devam ediyorum,glukozamin aldım günde 2 tablet kullanıyorum dirsek koruyucuda aldım.pct ye geçiyorum bir sorum var son sustanone enjeksiyonundan 2 hafta sonra klomen ve nolvadex e başlıcam,peki son sustanone enjeksiyonundan sonra proviron kullanılacakmı pct ye başlayıncaya kadar?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir