Sakatlık

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
andres
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Sakatlık

Mesaj gönderen andres »

Primobolona sustanone küründeyim ve sağ dirsekden sakatlandım dün antreman yapamadım ağrı yaptı,bugün doktor rontgende eklemde iltihap var ama geçici dedi krem ve hap verdi.1 hafta dinlen dedi ama 1 haftada eski haline gelemez gibi..Arkadaşlar acil iyileşmem lazım kür boşa gitmesin daha 5 hafta oldu 5 kg aldım ekstra tavsiyeniz varmı moralmen çökmüş durumdayım.
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 64 kez
Aldığı teşekkür: 57 kez

Re: Sakatlık

Mesaj gönderen ati88 »

Geçmiş olsun. Bence daha fazla sakatlanmadan PCT'ye başla. Kürler kaçmıyor nasıl olsa. Sağlık kürden daha önemli.

Bu arada doktoruna kürde olduğunu söyledin mi?

Kür sırasında cortisol baskılanacağı için iyileşme gecikebilir.
İstersen doktorla tekrar konuş, kullandığın steroidleri söyle ve bu kortisol baskılanmasını da hatırlat.
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

ati88 yazdı:Geçmiş olsun. Bence daha fazla sakatlanmadan PCT'ye başla. Kürler kaçmıyor nasıl olsa. Sağlık kürden daha önemli.

Bu arada doktoruna kürde olduğunu söyledin mi?

Kür sırasında cortisol baskılanacağı için iyileşme gecikebilir.
İstersen doktorla tekrar konuş, kullandığın steroidleri söyle ve bu kortisol baskılanmasını da hatırlat.

Doktora kürde olduğumu söyledim karşı çıktı tabi normal olarak fakat genel sağlık açısından karşı çıktı eklem konusunda kortizon ve eklem ilişkisinden bahsetmedi..1 hafta dinlenmeyi düşünüyorum sonra hafiften bi deneyim diyorum olmadı pct yaparım diye düşünüyorum ama kararsızım.
hebennekal
Yeni Üye

Mesaj gönderen hebennekal »

1 hafta dinlen sonra kürüne devam et bence.Madem başlamışsın yarım bırakma.1 haftada çok şey kaybetmezsin.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

glucoamine kullanin beyler kurdeyken artan guc artisi eklemlere yuk bindirior bu arada eklemdeki su toplama ve steroid iliskini arastir!!!jure devam edeceksen hafif kilo cok tekrarli idmana devam et glucosamine takviyesi en kisa zamanda almaya basla
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

samet_61 yazdı:glucoamine kullanin beyler kurdeyken artan guc artisi eklemlere yuk bindirior bu arada eklemdeki su toplama ve steroid iliskini arastir!!!jure devam edeceksen hafif kilo cok tekrarli idmana devam et glucosamine takviyesi en kisa zamanda almaya basla

samet_61 önerebileceğiniz bir ürün var mı ? Forumda Supplementler bölümüne bununla ilgili bir konu açmıştım. Ancak herhangi bir cevap atan olmamıştı.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

eklem kuvvetlendirmek icin glucosamine tablet al
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

samet_61 yazdı:eklem kuvvetlendirmek icin glucosamine tablet al

onu anladım :) GNC mi Hardline mı spesifik anlamda diyorum :)

"Supplementler" bölümünde "Glukozamin" adından bir konu açtım.
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

Glukozamin eczane buldum 90 tablet 60 tl en kısa zamanda alırım 1 hafta sonra kolumu hafif deneyeceğim sıkıntı hissedersem kürü sonlandırıyorum.
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

Kürü sonlandırıyorum sağ dirsekte problem var hafif tempoda çalışmalarıma devam ediyorum,glukozamin aldım günde 2 tablet kullanıyorum dirsek koruyucuda aldım.pct ye geçiyorum bir sorum var son sustanone enjeksiyonundan 2 hafta sonra klomen ve nolvadex e başlıcam,peki son sustanone enjeksiyonundan sonra proviron kullanılacakmı pct ye başlayıncaya kadar?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir