Yardımlarınızı Bekliyorum...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
BodyUploading
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Yardımlarınızı Bekliyorum...

Mesaj gönderen BodyUploading »

Değerli hocalarım,arkadaşlarım,abilerim;
Spor geleceğimle ilgili yol gösterici birine,hocaya ihtiyacım var.
Kendimi size kısaca tanıtayım ve hedeflerimden bahsedeyim.

Ocak ayında 21 yaşıma basıyorum 185 boyundayım ve şuan 86 kilodayım yağ yüzdem 16 civarı.
Spor geçmişim;
Önce kayakla başladım ve hala devam ediyorum aile sporu kayak bizde.
3 sene kadar basketbol oynadım Efes Pilsen'in alt yapısında bıraktıktan sonra taekwondoya başladım. (torpille yürüyormuş bu işler hakedenler değil,sağlam torpili olanlar ilerleyebiliyormuş diyerek bıraktım:))
4 sene taekwondo yaptım siyah kuşakta bıraktım.
Son 2 senedir de boksla ilgileniyorum ve hayatımın bir parçası oldu.
Spor geçmişim bu şekilde.

Amacım-Hedefim;

Bu konuda mümkün olduğunca açıklayıcı olmaya çalışıcam extradan sorularınız olursa sorarsınız.

185 boyundayım kilom 85-90-95 arasında gidip geliyor endomorf vücut tipine sahibim kilolu ve yağlı bir görünüşüm hiçbir zaman olmadı.
1ay önce yağ-kas vücut analizine girdim kas kütlem 72 kg yaz oranım %14 çıktı.vücudum spor yapmadığım sürelerde de kas kütlem 68-70 arası min. Yağ oranımda 15-17 civarı.çok çabuk kas kütlesi kazanabiliyorum spor salonundaki hocalarımda şaşırmışlardı 15 günde 2 kg kas kazanıp 2.3 kg yağ vermiştim sadece bcaa ve kreatin kullanarak.
Bunları şu yüzden anlatıyorum vücut tipimi ve metabolizmamı biraz aklınızda canlandırabilesiniz diye.

Amacıma gelince de yağ oranımı yüzde 6-7-8 lere çekip tam definasyonlu bir vücut.örnek vermek gerekirse fitness modellerin vücudu gibi jeff said,lazar angelov(çok uçuk örnekler olsada :) ).Ben bu yola baş koydum geri dönüş yok ne gerekirse yapmaya hazırım.
Buradan antrenör,hoca arıyorum.Yada kürdanın ucu kadar yardımı dokunacak kişilerden yardım istiyorum.
Istanbul anadolu yakasındayım

OKUDUĞUNUZ TEŞEKKÜRLER

SAYGILAR
madmax29

Re: Yardımlarınızı Bekliyorum...

Mesaj gönderen madmax29 »

sevgili kardeşim ; senin gibi durumunu güzel özetleyen bilinçli arkadaşlara her zaman yardım etmek isteriz. Aslında sende çok güzel açıklamışsın vucudunun çalışmaya çok müsait ve anında iyi tepki verdiğini. şimdi kızacaksın ama benim sana nacizane tavsiyelerim şunlardır, 1. vucudundaki yağ oranı %14 hiç fena değil , kaldı ki senin o saydığın adamlar pro sporcular ki birinin sürekli %4-%7 yağ aralığında kalabilmesi için zaten genelde bu işi pro yapıyo olması gerekir. yağ seviyeni ve kas seviyeni emin ol ki düzenli vg ile iyi bir zaman periyodunda çok çok daha iyi yerlere taşıyabilirsin. yani bu hedefler için henüz stereoid kullanmana gerek kalmayabilir. bununla birlikte henüz 21 yaşında olduğunu yazmışsın sanıyorum bekarsın da , aslında hormon gelişimin henüz tamamlanmadığını düşünüyorum bu nedenle şu seviyedeyken ve yaştayken az daha sabır edip en azından 3-4 sene çok üst düzey hale gelip ondan sonra bu ilaçları kullansan sanırım sen türkiye çapında bir adam olursun. he diyceksin ki şimdi kullansam nolur? sadece hedefe daha hızlı ama hormonlarınla çok erken yaşta oynayarak gitmiş olursun. tercih senin.
BodyUploading
Yeni Üye

Madmax29 Abim,Hocam öncelikle okuyup değer verip değerli görüşlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.Özelden mesaj kutuma 3 arkadaş "nasıl 15 günde 2 kg kas alıp 2.3 kg yağ yakmışsın,hadi ordan,inanmıyoruz vs" gibi şeyler yazmış.Arkadaşlar bu oranlar spor salonundaki cihazın sonuçları ve hepsini kağıtta çıktı halinde saklıyorum,yakın zamanda bu forum altında inanmayan arkadaşlar için fotosunu çekip atarım.Bu başlığı silmeyi düşünmüyorum.En geç 1 aya kadar ömrümün sonuna kadar devam edecek tertipli düzenli (bundan öncekiler gibi 5ay git 1ay bırak gibi değil) bir şekilde gym'i tamamen hayatıma sokuyorum.Başlangıç Halimden foto çekip değişimler belirli periyotlarla bu başlıktan paylaşmayı düşünüyorum.Dediğim gibi bu yola baş koydum.

Madmax29 hocam tavsiyeleriniz çok yerinde ve profesyonelce herşeyden önce.Ben fitness modellerden örnek verirken onların Pro. Olduğunu onlar gibi olmanın kolay bir iş olmadığını ve hatta belkide imkansız olduğunu biliyordum.Yani şöyle bir söz vardır ya "hedeflerini yüksek tut,hedefin olmasada yakınında bir yer olur" diye.Bu yüzden hedefler yüksek.Dediğin gibi hocam steroid değer mi değmez mi hala bu aşamadayım ama belirli bir süre natural düzenli ve çizgimden şaşmadan devam edecegm,yağ oranım istediğim seviyelere yaklaşmazsa ve iyi define olamazsam(malum endomorf vücut tipine sahibim) steroidleri baş vurmayı düşünüyorum,tabiki gerekli bilgilere ve önlemlere sahip olunca.

Ama hocam dediğin şeyler yeter de artar hepsi çok mantıklı ve doğru yol gösterici tavsiyeler tam bir abi tavsiyesi saolasın cesaret verdin bana.
BodyUploading
Yeni Üye

Ilk kürüme girmeyi planlıyorum.
Forum doayenletinden,hocalarımdan yardım bekliyorum.
BodyUploading
Yeni Üye

Kürümün 1. Gününden sonuncu gününe kadar günlük foto çekip sizinle paylaşıcam.
Etkilerini,nasıl hissettiğimi vs aklıma gelen herşeyi günlük paylaşıcam.
asterix
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen asterix »

ne kürüne gireceksin ürünleri temin ettin mi, detayları verir misin ilaçları mg. ları
BodyUploading
Yeni Üye

Ürünleri temin etmedim lennox77,iron_man gibi hocaların yardımını bekliyorum
Definasyon kürüme girmek istiyorum ilk kürüm
Öneriler,tavsiyeler bekliyorum
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Ben vermejo tecrübe ettim beğendim, fiyatları piyasaya göre münasip, tavsiye ederim
BodyUploading
Yeni Üye

Nereden temin edebilirim ve nasıl kullanmam lazım hocam detaylı bilgi verirmisiniz??
BodyUploading
Yeni Üye

1-2 haftaya kadar başlamayı planlıyorum yardım yok mu hocalarımdan ???

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir