Spor geleceğimle ilgili yol gösterici birine,hocaya ihtiyacım var.
Kendimi size kısaca tanıtayım ve hedeflerimden bahsedeyim.
Ocak ayında 21 yaşıma basıyorum 185 boyundayım ve şuan 86 kilodayım yağ yüzdem 16 civarı.
Spor geçmişim;
Önce kayakla başladım ve hala devam ediyorum aile sporu kayak bizde.
3 sene kadar basketbol oynadım Efes Pilsen'in alt yapısında bıraktıktan sonra taekwondoya başladım. (torpille yürüyormuş bu işler hakedenler değil,sağlam torpili olanlar ilerleyebiliyormuş diyerek bıraktım:))
4 sene taekwondo yaptım siyah kuşakta bıraktım.
Son 2 senedir de boksla ilgileniyorum ve hayatımın bir parçası oldu.
Spor geçmişim bu şekilde.
Amacım-Hedefim;
Bu konuda mümkün olduğunca açıklayıcı olmaya çalışıcam extradan sorularınız olursa sorarsınız.
185 boyundayım kilom 85-90-95 arasında gidip geliyor endomorf vücut tipine sahibim kilolu ve yağlı bir görünüşüm hiçbir zaman olmadı.
1ay önce yağ-kas vücut analizine girdim kas kütlem 72 kg yaz oranım %14 çıktı.vücudum spor yapmadığım sürelerde de kas kütlem 68-70 arası min. Yağ oranımda 15-17 civarı.çok çabuk kas kütlesi kazanabiliyorum spor salonundaki hocalarımda şaşırmışlardı 15 günde 2 kg kas kazanıp 2.3 kg yağ vermiştim sadece bcaa ve kreatin kullanarak.
Bunları şu yüzden anlatıyorum vücut tipimi ve metabolizmamı biraz aklınızda canlandırabilesiniz diye.
Amacıma gelince de yağ oranımı yüzde 6-7-8 lere çekip tam definasyonlu bir vücut.örnek vermek gerekirse fitness modellerin vücudu gibi jeff said,lazar angelov(çok uçuk örnekler olsada

Buradan antrenör,hoca arıyorum.Yada kürdanın ucu kadar yardımı dokunacak kişilerden yardım istiyorum.
Istanbul anadolu yakasındayım
OKUDUĞUNUZ TEŞEKKÜRLER
SAYGILAR