10 hafta sadece test.propionate

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Guardian
Yeni Üye

10 hafta sadece test.propionate

Mesaj gönderen Guardian »

2 gunde 1 100mg ilac alicam kur sonu nowaldex ile pct mi tamamlicam ama kur sirasinda yan etkilerden korunmak icin ne kullana bilirim tavsiye verebilirmisiniz
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Re: 10 hafta sadece test.propionate

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Çok basit bir kür olur kanımca yanına yağ yakımı ya da anabolik etkiyi artırmak için anabolizan olarak boldenon ve winstrol eklemeni tavsiye ederim.Eğer illa bu şekilde kullanacaksan koruyucu olarak günlük 2000 mcg c vitamini,günlük 25-50 mg proviron,50 mg çinko, b vitamin komplex yeterli olacaktır.Testosterone propionate arotmatize olmadığı için anti-öströjene ve toksit olmadığı içinde karaciğer koruyucusuna gerek yoktur.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Guardian
Yeni Üye

cevabınız içi teşekkür ederim hocam aklımda bi soru işareti kalmadı kürümün 2. haftasına başladım
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Peki haftalık ilaç miktarları arttırılırsa neticede sadece propinat yağ yakabilir mi, aynı şekilde yüksek miktarda t. Entat ile adele kazanmak mümkün mü
ben dier ilaçların toplamı kadar tek bir ilaç tatbik ederek istenilen neticeye vasıl olabileceimizi sanıyorum, u mümkün mü

Teşekkürler.
Guardian
Yeni Üye

Benim ilk kürüm olduğu için pek fazla karışım yapmak istemedim amacım definasyon bununla beraber her 2 günde 1 100mg alıyorum
Low carb diyetini 3 haftadır uyguluyorum ve işe yarıyabiliceğini düşündüm.
Yani testo ne yakarsa kar olarak bakıyorum:)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler], IBM Research [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 5 misafir