10 hafta sadece test.propionate
10 hafta sadece test.propionate
2 gunde 1 100mg ilac alicam kur sonu nowaldex ile pct mi tamamlicam ama kur sirasinda yan etkilerden korunmak icin ne kullana bilirim tavsiye verebilirmisiniz
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Re: 10 hafta sadece test.propionate
Çok basit bir kür olur kanımca yanına yağ yakımı ya da anabolik etkiyi artırmak için anabolizan olarak boldenon ve winstrol eklemeni tavsiye ederim.Eğer illa bu şekilde kullanacaksan koruyucu olarak günlük 2000 mcg c vitamini,günlük 25-50 mg proviron,50 mg çinko, b vitamin komplex yeterli olacaktır.Testosterone propionate arotmatize olmadığı için anti-öströjene ve toksit olmadığı içinde karaciğer koruyucusuna gerek yoktur.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
cevabınız içi teşekkür ederim hocam aklımda bi soru işareti kalmadı kürümün 2. haftasına başladım
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Peki haftalık ilaç miktarları arttırılırsa neticede sadece propinat yağ yakabilir mi, aynı şekilde yüksek miktarda t. Entat ile adele kazanmak mümkün mü
ben dier ilaçların toplamı kadar tek bir ilaç tatbik ederek istenilen neticeye vasıl olabileceimizi sanıyorum, u mümkün mü
Teşekkürler.
ben dier ilaçların toplamı kadar tek bir ilaç tatbik ederek istenilen neticeye vasıl olabileceimizi sanıyorum, u mümkün mü
Teşekkürler.
Benim ilk kürüm olduğu için pek fazla karışım yapmak istemedim amacım definasyon bununla beraber her 2 günde 1 100mg alıyorum
Low carb diyetini 3 haftadır uyguluyorum ve işe yarıyabiliceğini düşündüm.
Yani testo ne yakarsa kar olarak bakıyorum:)
Low carb diyetini 3 haftadır uyguluyorum ve işe yarıyabiliceğini düşündüm.
Yani testo ne yakarsa kar olarak bakıyorum:)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir