Boldenon kullanmış tecrübeli arkadaşlar düşünceleriniz nedir

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
BESER
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Boldenon kullanmış tecrübeli arkadaşlar düşünceleriniz nedir

Mesaj gönderen BESER »

Bazı kişiler boldenon gereksiz bir işe yaramıyor derken bazıları çok temiz kas yaptım kondisyonum arttı damarlanma gozuktu diye yorumlar yapıyor. sizin dusunceleriniz nelerdir? boldenon 8 hafta kullanılmaz en az 16 hafta kullan sonucu gör mantıgı ne kadar dogrudur?
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Re: Boldenon kullanmış tecrübeli arkadaşlar düşünceleriniz n

Mesaj gönderen ferdi »

boldenonu kullandım ben, çok da memnun kadım, 10 hafta kullandım 7 kilo aldım sadece ama hiç ne yağ ne su tertemiz büyüdüm maşAllah, kürden sonra 1-1.5 kilosu gitti sadece, ama etkisi çok iyiydi damarlanma falan bayağı iyiydi, ben çok memnun kaldım herkese de öneriyorum, boldenondan sonra deca girdim, yaz bitsin tekrar boldenon girecem bu sefer dediğin gibi, 16 hafta
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen mario29 »

boldenon temiz bir anabolizandır en az 12 haftalık kürlerde çok iyi verim alınıyor yagsız adele ekler damarlanma yapar bvs boldenon tavsiye edebilirim
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

İşe yaramaz diyenler neye dayanarak işe yaramaz diyor yıllardır kullanılan bir anabolizan madde için anlamış değilim
İşe yarar tabi
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir