Boldenon kullanmış tecrübeli arkadaşlar düşünceleriniz nedir
Boldenon kullanmış tecrübeli arkadaşlar düşünceleriniz nedir
Bazı kişiler boldenon gereksiz bir işe yaramıyor derken bazıları çok temiz kas yaptım kondisyonum arttı damarlanma gozuktu diye yorumlar yapıyor. sizin dusunceleriniz nelerdir? boldenon 8 hafta kullanılmaz en az 16 hafta kullan sonucu gör mantıgı ne kadar dogrudur?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Re: Boldenon kullanmış tecrübeli arkadaşlar düşünceleriniz n
boldenonu kullandım ben, çok da memnun kadım, 10 hafta kullandım 7 kilo aldım sadece ama hiç ne yağ ne su tertemiz büyüdüm maşAllah, kürden sonra 1-1.5 kilosu gitti sadece, ama etkisi çok iyiydi damarlanma falan bayağı iyiydi, ben çok memnun kaldım herkese de öneriyorum, boldenondan sonra deca girdim, yaz bitsin tekrar boldenon girecem bu sefer dediğin gibi, 16 hafta
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
boldenon temiz bir anabolizandır en az 12 haftalık kürlerde çok iyi verim alınıyor yagsız adele ekler damarlanma yapar bvs boldenon tavsiye edebilirim
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
İşe yaramaz diyenler neye dayanarak işe yaramaz diyor yıllardır kullanılan bir anabolizan madde için anlamış değilim
İşe yarar tabi
İşe yarar tabi
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir