İlk Kür

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
regardless
Yeni Üye

İlk Kür

Mesaj gönderen regardless »

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süreden sonra ilk kürüme girmeye karar verdim. Yaptığım araştırmalar sonucunda sizlerle kafamda ve uygulamak istediğim bir kürü paylaşmak istiyorum. Her türlü yoruma açığım. Bu yüzden kesinlikle sakınmadan söyleyin. Bu sporda 6 yıllık geçmişim var diyebilirim. Günde 5-6 öğün yemeye çalışıyorum. Makrolara dikkat ediyorum ve şu an 81-82 kiloyum ve 182 boyundayım. Haftada 4-5 kere spora gitmeye çalışıyorum fakat yeni çalışmaya başladığım için bu aralar sistemin oturmasını bekliyordum erken kalkmak ve erken uyumak vs :) Yağ oranım şu an %10-11 civarında. Amacım kazanabildiğim kadar yağsız kas kütlesi kazanıp (89-90 kg civarı) definasyona girmek (80-81 kiloya düşmek). Kür zamanında yaklaşık 2750-2500 kalori almayı ve bunun da 200-220 gramını proteinden, 60-70 gramını yağdan ve geri kalanını da karbonhidrattan alcam. Kür boyunca vitamin, whey, vitargo, glutamine ve milk thistle/karahindiba çayı kullancam. Şöyle ki ilk kürde çok fazla yüklenmek istemiyorum vücuda ve kimyasal ilaca alışık olmadığı için sonuçları görmek istiyorum. Bir yandan kür içinde olabilecek jinekomasti için ne kullanmalıyım? Ayrıca saç dökülmesi gibi bir sorun yaşamak istemiyorum.

Küre gelirsem: İlk 2 hafta alışma süreci ve Sadece pazartesi, geri kalan haftalar Pazartesi ve Perşembe.

1.Hafta 250 mg Testosterone enanthate
2.Hafta 250 mg Testosterone enanthate
3.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
4.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
5.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
6.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
7.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
8.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
9.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
10.Hafta 500 mg Testosterone enanthate

Son Sustanondan sonra;

11.Hafta30 mg Nolvadex
12.Hafta30 mg Nolvadex
13.Hafta30 mg Nolvadex
14.Hafta30 mg Nolvadex

Sizce küre Deca eklemeli miyim? Kür hakkında neler düşünüyorsunuz? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: İlk Kür

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ilk kur icin fazla,yuklenmek istemiyorsan bu kur makul bence gayet verim alirsin anladigim kadariyla,iyi bir formun var.belki primabolan eklenebilir
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen mario29 »

blacklight hocanında dediği 200/300 mg primabolan ekleyebilirsin
kür boyunca 25 mg proviron,50 mg çinko,pct de 50 mg klomen eklemeni tavsiye ederim
kürünüzde başarılar.
regardless
Yeni Üye

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Proviron'u nasıl kullanmamı önerirsiniz ve klomen pct de nasıl kullanılır? Belki saçma bir soru olacak ama çaylak olduğum için sormak istiyorum :) 3. haftadan sonra 500 mg olarak devam edeceğim kürün o haftasında toplam mı 500 mg olacak yoksa (Pazartesi 250 mg+Perşembe 250 mg) yoksa bir vuruşta mı 500 mg'a çıkacak (Pazartesi ve Perşembe ayrı 500 mg)? Artık bu küre nasıl primobalan ekleyebilirim? Başlangıçtan itibaren sustanon ile aynı anda mı gircem? Sizce ilk kür için çok mu gelir?
_BlackLight_
Yeni Üye

Proviron kur boyunca gunde 1adet makul.
Klomen sperm kalitesinin artmasini saglayan bi aparat onuda pct boyunca 1 tblet olarak kullanabilirsn

Pazartesi:1ml primo+1ml sus.
Persembe:1ml primo+1ml sus. Kullanabilirsin
regardless
Yeni Üye

Blacklight proviron saç döküyor diye biliyorum. Bunu önleyebilecek bir reseptör var mı diğer kullanacağım ilaçlarda?
_BlackLight_
Yeni Üye

Proviron dokerse enantette de doker sustanonda masteronda winstrolde primabolanda boldenonda .okadar karamsar olmaya hacet yok.yanlis hatrlamiyorsam proscar adli ilac onluyordu sac dokulmesni
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Çeyrek tablet Proscar engel olur da
Bu kür olayında steroid kullanıp ''kas kazanmak'' ne kadar normal ise
Steroid kullanıp ''saç dökülmesi'' riski de o kadar normal
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir