Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süreden sonra ilk kürüme girmeye karar verdim. Yaptığım araştırmalar sonucunda sizlerle kafamda ve uygulamak istediğim bir kürü paylaşmak istiyorum. Her türlü yoruma açığım. Bu yüzden kesinlikle sakınmadan söyleyin. Bu sporda 6 yıllık geçmişim var diyebilirim. Günde 5-6 öğün yemeye çalışıyorum. Makrolara dikkat ediyorum ve şu an 81-82 kiloyum ve 182 boyundayım. Haftada 4-5 kere spora gitmeye çalışıyorum fakat yeni çalışmaya başladığım için bu aralar sistemin oturmasını bekliyordum erken kalkmak ve erken uyumak vs

Yağ oranım şu an %10-11 civarında. Amacım kazanabildiğim kadar yağsız kas kütlesi kazanıp (89-90 kg civarı) definasyona girmek (80-81 kiloya düşmek). Kür zamanında yaklaşık 2750-2500 kalori almayı ve bunun da 200-220 gramını proteinden, 60-70 gramını yağdan ve geri kalanını da karbonhidrattan alcam. Kür boyunca vitamin, whey, vitargo, glutamine ve milk thistle/karahindiba çayı kullancam. Şöyle ki ilk kürde çok fazla yüklenmek istemiyorum vücuda ve kimyasal ilaca alışık olmadığı için sonuçları görmek istiyorum. Bir yandan kür içinde olabilecek jinekomasti için ne kullanmalıyım? Ayrıca saç dökülmesi gibi bir sorun yaşamak istemiyorum.
Küre gelirsem: İlk 2 hafta alışma süreci ve Sadece pazartesi, geri kalan haftalar Pazartesi ve Perşembe.
1.Hafta 250 mg Testosterone enanthate
2.Hafta 250 mg Testosterone enanthate
3.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
4.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
5.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
6.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
7.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
8.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
9.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
10.Hafta 500 mg Testosterone enanthate
Son Sustanondan sonra;
11.Hafta30 mg Nolvadex
12.Hafta30 mg Nolvadex
13.Hafta30 mg Nolvadex
14.Hafta30 mg Nolvadex
Sizce küre Deca eklemeli miyim? Kür hakkında neler düşünüyorsunuz? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.