1-10 hafta (300mg Primobolan, 500mg Testo Enant.)
1-4 hafta Danabol 40mg gunluk
Kur boyunca gunluk 50mg proviron, 1000mg Çinko, C vitamini, B vitami, Milk Thistle, 1mg Proscar.
Kur sonu Klomen, Nolvadex, duruma gore pregnyl.
Kur ile ilgili sorularim:
1- Proscar kullanimi gelismeyi olumsuz yonde etkilermi?
2- 2 gun sonra ilk ignelere baslicam. Bir seferde 500mg testo ve 300mg primo yu ayri loblara olmak uzere vurdurursam cok agri yapabilir. Mesela pazartesi ve persembe olarak 2 ye bolsem enjeksiyonlari bir problem olurmu?
3- vucudumun verecegi tepkiye gore kure Winstrol tablet eklemeyi dusenebilirim. Kurun son 4 haftasina Winstrol eklesem olurmu? nasil etki alirim?
4- Enjeksiyonun yapildigi gun calisilan bolge digerlerine gore bir farklilik gosterirmi?
Antrenman ile ilgili sorularim.
Kucukken jimnastik ile ugrastim o yuzden ust vucudum antrenmanlara ve beslenmeye cok iyi tepkiler verirken, belden assagim cok daha yavas gelisiyor. Son 2 yildir denemedigim sey kalmadi bacaklari buyutmek icin. (Haftada 2 kere bacak antrenmani, quads ve hams ayri gunler, bacak gunleri fazla karbonhidrat alimi, cok tekrar, az tekrar...vs) Pek bir netice alamadim. Hazir kure girmisken bacaklarim nasibini alsin istiyorum bunun icin nasil bir yol izlemeliyim?
Normalde hafta 2 kere bacak antenmani yaptigimda pek bir gelisim gormedim. Simdi vucuduma disardan bu kadar madde girmisken yine denesem haftada 2 bacak antrenmani bir etki gorurmuyum acaba? Varmi deneyen bu tarz birseyi?
Birde benim omuzlarin bitmek bilmeyen bir buyume istekleri var. Omuz calismasam bile buyuyolar

Antrenmanlarimi haftada 5 gun olarak yapicam. 4 gun antrenman - 2 gun off seklinde. MAX verim almak icin antrenmanlardan fikri olan paylassin lutfen, kure baslayana kadar ne kapsam kardir

Gelismeleri ve tecrubelerimi burdan baylasacagim. Simdiden tesekkurler herkese.