ILK KÜR ENANT+PRIMO+DANABOL TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Delgech
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

ILK KÜR ENANT+PRIMO+DANABOL TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM

Mesaj gönderen Delgech »

Evet arkadaslar. 5 yillik vg deneyimimden sonra kure baslamaya karar verdim. Ilk kurum olucagindan cok agir girmek istemiyorum. Aylardir forumdan arastiriyorum ve uygun bir baslangic kuru yaptim. Kure girmekteki amacim biraz kas kutlesi kazanmak ve zayif olan bolgelerimi buyutmek. Yas 28, Boy 182, Kilo 80. Beslenme konusunda bir sikintim olmayacak, normalde aldigim karbonhidrati arttiracagim sadece fakat antranman konusunda kafam karisik biraz. Asagida antrenman konusuna tecrubeli arkadaslar fikirlerini sunarsa sevinirim.

1-10 hafta (300mg Primobolan, 500mg Testo Enant.)
1-4 hafta Danabol 40mg gunluk

Kur boyunca gunluk 50mg proviron, 1000mg Çinko, C vitamini, B vitami, Milk Thistle, 1mg Proscar.
Kur sonu Klomen, Nolvadex, duruma gore pregnyl.

Kur ile ilgili sorularim:
1- Proscar kullanimi gelismeyi olumsuz yonde etkilermi?
2- 2 gun sonra ilk ignelere baslicam. Bir seferde 500mg testo ve 300mg primo yu ayri loblara olmak uzere vurdurursam cok agri yapabilir. Mesela pazartesi ve persembe olarak 2 ye bolsem enjeksiyonlari bir problem olurmu?
3- vucudumun verecegi tepkiye gore kure Winstrol tablet eklemeyi dusenebilirim. Kurun son 4 haftasina Winstrol eklesem olurmu? nasil etki alirim?
4- Enjeksiyonun yapildigi gun calisilan bolge digerlerine gore bir farklilik gosterirmi?

Antrenman ile ilgili sorularim.
Kucukken jimnastik ile ugrastim o yuzden ust vucudum antrenmanlara ve beslenmeye cok iyi tepkiler verirken, belden assagim cok daha yavas gelisiyor. Son 2 yildir denemedigim sey kalmadi bacaklari buyutmek icin. (Haftada 2 kere bacak antrenmani, quads ve hams ayri gunler, bacak gunleri fazla karbonhidrat alimi, cok tekrar, az tekrar...vs) Pek bir netice alamadim. Hazir kure girmisken bacaklarim nasibini alsin istiyorum bunun icin nasil bir yol izlemeliyim?

Normalde hafta 2 kere bacak antenmani yaptigimda pek bir gelisim gormedim. Simdi vucuduma disardan bu kadar madde girmisken yine denesem haftada 2 bacak antrenmani bir etki gorurmuyum acaba? Varmi deneyen bu tarz birseyi?

Birde benim omuzlarin bitmek bilmeyen bir buyume istekleri var. Omuz calismasam bile buyuyolar :lol: Kurdeyken alir basini gider diye korkuyorum. Omuza calismadan da yapamiyorum (zaten sakatlik cikiyor calismazsam) :mrgreen: Agir kilo girmek yerine hafif ile cok tekrar yapsam diger kas gruplarindan daha yavas bi gelisme olurmu? yoksa cokmu ucuyorum :lol:

Antrenmanlarimi haftada 5 gun olarak yapicam. 4 gun antrenman - 2 gun off seklinde. MAX verim almak icin antrenmanlardan fikri olan paylassin lutfen, kure baslayana kadar ne kapsam kardir :P

Gelismeleri ve tecrubelerimi burdan baylasacagim. Simdiden tesekkurler herkese.
En son Delgech tarafından Sal Oca 28, 2014 1:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Re: ILK KÜR ENANT+PRIMO+DANABOL TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM

Mesaj gönderen ferdi »

öncelikle küründe başarılar Delgech, küründe danabolu 6 haftaya uzatabilirsin, enjeksiyonları sağ ve sol kalçaya aynı gün yaparsan daha iyi olur bence, hem uğraşmamış olursun hem de acısını 1-2 gün çeker haftanın geri kalan günleri de rahat edersin. Antremanlar da ağır gelirse değiştirip 2 gün antreman 1 gün dinlenme şeklinde de yapabilirsin her 2 türlü de sorun olmaz.
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen moonstorm »

Antrenman programını 3 gün 5 gün diye kısıtlama bence,kendini iyi hissettiğin uygun olduğun hergün antrenman yapılmalı benim kanımca,vucüdun kendini ne kadar sürede toparlıyor onuda en iyi sen bilebilirsin,ben sana derimki mesela haftada 6 gün çalış ama belki sana fazla gelecek yada 4 gün çalış belki oda yetmeyecek,nihayetinde anabolic steroid ve testo alıcan vücuduna,sonuna kadar zorlamak lazım,benim kişisel fikrim iyi hissettiğin hergün antrenman yapman,2 günden fazlada arka arkaya off vermemen.
Küründe başarılar,
Delgech
Yeni Üye

Mesaj gönderen Delgech »

Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Bana kalsa 7 gunde antrenman yaparim sorun olmuyor ve agir antrenmanlar yapiyorum. Simdi kur sirasinda amac buyume oldugu icin hem o kadar kalori yakmamak adina hemde kaslarin tam dinlenmesine musade etmek adina her bolgeyi haftada 1 kez calistirsammi daha iyi etki alirim yoksa 4gun on 1 gun off (her bolge 5 gunde bir calistiriliyor) yapsammi?

Daha fazla gelistirilmek istenen bolge icin haftada 2 kez ayni bolge calisan arkadaslar varsa tecrubelerini paylasmalarini rica ediyorum.
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

3on 1 off yada 4 on 1 off mantikli olacaktir.eger agir idmanda yapiyorsan haftada 2 gibi bi degisiklige gitme bence mutlaka orantini yakalarsin.bir yerde
Delgech
Yeni Üye

Mesaj gönderen Delgech »

Bugun itibariyle basliyorum kurume. Henuz enjesksiyonlari yaptirmadim ama tabletleri almaya basladim. Ilac lar konusunda beni bi aydinlatirmisiniz.
Sabah kahvaltisinin uzerine 50mg Cinko, C vitaimini, B vitamini, Milkthistle, 10mg Danabol, 25mg proviron, 1mg proscar alsam bir problem olurmu bu kadar ilaci ayni anda almak. Inthihar ediyo gibi :lol:

Proscar disinda hepsinden aksam yemeginden sonra da alicam (Danabol gun icinde 2 tablet daha)
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

Hepsini bir anda alma bence, sabah akşam olmak üzere ikiye bölebilirsin. Milk thistle ı hangi marka aldın?
Delgech
Yeni Üye

Mesaj gönderen Delgech »

Milk Thistle Solgar marka. bu sabah aldiklarimin aynilarini aksam da alicam proscar haric.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir