Yapay Kızlık Zarı

Forum Dışı Güncel Kültür-Sanat ve Haberler Konusunda Paylaşım Yapabilirsiniz
rebel_girl
Yeni Üye

Yapay Kızlık Zarı

Mesaj gönderen rebel_girl »

Belki alakasız bir konu olacak ama yakın bir kız arkadaşım yakında evlenecek ve eşi olacak kişi bekaret konusuna çok önem veriyor www.bekaretzari.net isimli bir site var kullanıcı yorumları gayet olumlu bu siteden alışveriş yapan ve ürün kullanımı hakkında detaylı bilgiye sahip bayan arkadaşlar varmı ? var ise yardımcı olurlarsa çok seviniriz.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Yapay Kızlık Zarı

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Trolluk yapacaksaniz hic yapmayin ama umarim sorunun coumunu bulursunuz
rebel_girl
Yeni Üye

Mesaj gönderen rebel_girl »

Amacım trolluk falan değil diğer sitelerde de sorunla ilgili paylaşım yaptım sporcu olduğum için buradada bilgili arkadaşlara danışmak istedim yinede cevabınız için tşk ler
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Olay hakkında hiç bilgim yok ama söz konusu olayın sadece 1-2 saatlik bir kurtarma operasyonu olduğunu okumuştum
Cerrah bir kimse tarafından konuyu detaylı şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim,forumlarda pek yararlı bilgi olacağını sanmıyorum bu konuda
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
royjones1
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen royjones1 »

2 mesajı var kişinin 2side bu konuya, bunu sormak için foruma üye olmuş gibi :D bu şekilde adam kandırmak için öneride bulunamam açık açık söylesin neyse olmuyorsa olmasın.
Canankara
Yeni Üye

Mesaj gönderen Canankara »

Merhaba arkadaşlar kızlık zarı dikimi hakkında şurada çok güzel bilgiler var:http://www.kurtajfiyat.net/kizlik-zari-nedir/ umarım birilerinin işine yarar.

Saygılarımla....
vibrantTR
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 20 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen vibrantTR »

Bazı forumlarda olduğu gibi üye olan kişinin hemen mesaj atmasına/konu açmasına izin verilmemeli. Adminlerde site için bir revize talep ediyorum..
- Forget the Rest and Do your Best -
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Talebinizi ileteceğim adminlere aynı fikirdeyim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir