Yapay Kızlık Zarı
-
- Yeni Üye
Yapay Kızlık Zarı
Belki alakasız bir konu olacak ama yakın bir kız arkadaşım yakında evlenecek ve eşi olacak kişi bekaret konusuna çok önem veriyor www.bekaretzari.net isimli bir site var kullanıcı yorumları gayet olumlu bu siteden alışveriş yapan ve ürün kullanımı hakkında detaylı bilgiye sahip bayan arkadaşlar varmı ? var ise yardımcı olurlarsa çok seviniriz.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
Re: Yapay Kızlık Zarı
Amacım trolluk falan değil diğer sitelerde de sorunla ilgili paylaşım yaptım sporcu olduğum için buradada bilgili arkadaşlara danışmak istedim yinede cevabınız için tşk ler
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Olay hakkında hiç bilgim yok ama söz konusu olayın sadece 1-2 saatlik bir kurtarma operasyonu olduğunu okumuştum
Cerrah bir kimse tarafından konuyu detaylı şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim,forumlarda pek yararlı bilgi olacağını sanmıyorum bu konuda
Cerrah bir kimse tarafından konuyu detaylı şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim,forumlarda pek yararlı bilgi olacağını sanmıyorum bu konuda
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
2 mesajı var kişinin 2side bu konuya, bunu sormak için foruma üye olmuş gibi
bu şekilde adam kandırmak için öneride bulunamam açık açık söylesin neyse olmuyorsa olmasın.

Merhaba arkadaşlar kızlık zarı dikimi hakkında şurada çok güzel bilgiler var:http://www.kurtajfiyat.net/kizlik-zari-nedir/ umarım birilerinin işine yarar.
Saygılarımla....
Saygılarımla....
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 20 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Bazı forumlarda olduğu gibi üye olan kişinin hemen mesaj atmasına/konu açmasına izin verilmemeli. Adminlerde site için bir revize talep ediyorum..
- Forget the Rest and Do your Best -
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Talebinizi ileteceğim adminlere aynı fikirdeyim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir