ENJEKTE UYGULAMALARİNİZ !??

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Gokhann
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: ENJEKTE UYGULAMALARİNİZ !??

Mesaj gönderen Gokhann »

Ferdi kardes o verdigin linkte bir video paylasmis bi arkadas bacaktan vurma k icin ve kolay bi yontem gibi..ozaman size sorum su? Kalcadan veya bacaktan vuruldugu zaman bir fark yaratirmi??
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

nerde oturuyosun bilmiyorum ama eczanelere gidip yaptırmaya bak yaptıracak adam bulamazsan eğer kendin yap kalçadan yap bacakda sinirlere gelme olayı yüksek kolay gelsin
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

İlk önce bende bacaktan yapmayı düşünmüştüm, hocama sordum bacaktan yapma dedi, ben de hiç yapmadım bacaktan bilmiyorum onun için.. Kür içerisinde kullanacağın ilaçları da daha almadıysan eczaneyle konuş, pçt yi de sizden alırım falan dersin, haftada bir enjeksiyon yapacaksın sadece de, tanıdık falansa büyük ihtimal kabul eder. Enjeksiyon başına 3 lira verip eczanede yaptıran arkadaşlar var forumda, konuş anlaşırsın her türlü
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Bacakdan yaparsan agri olursa idmanlarinda hatta yurumede zorluk cekersin
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

Vallaa hepinize ayri ayri tsk ediyorum , yalniz yine takildim bi noktayi benim bildigim hicbir eczaci pct yi saglayamio (pct den kastiniz steroid temini ise ) mesela kimse bana lbs testo, balkan pharma urunlerini temin edemio..
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

kardeş pct kür sonunda dışarıdan aldığın testo nun ve anabolizanın yarattığı tahribatı düzeltmede kulladığımız ilaçlar( klomen ,prengly vs) bu kürün bittikten sonraki kısım sen hangi eczaneye gidersen git balkan pharma anabolizan bulamazsın bide sen bence kürünü biraz ertele forumda kafana takılar herşeyin cevapı var postları araştır
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

Lazka kardes kur sonrasi arindirmaya pct karsiti bir anlam verildigini biliyorum dostum acaba dedim kur icinde kullanilan steroidlerlede mi alakali bir anlam tasio die bilgi alisverisi saglamak istedim.. Elbette o urunleri eczaneden temin edebiliyorum ama bakalim banda mantikli gelmio kendi kendime enjekte uygulamak artik bulucaz bir eczaci.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir