ENJEKTE UYGULAMALARİNİZ !??

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Gokhann
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

ENJEKTE UYGULAMALARİNİZ !??

Mesaj gönderen Gokhann »

Merhaba arkadaslar , malumunuz hepimiz kur yaparken sikintilarimizdan biride ilaclari enjekte etme sikintisidir heralde,kimimiz salon hocalarina kimimiz tanidik eczacilara gideriz ya peki tanidik eczanesi olmayan ve calistigi salonda igne vuramayan hocalar varsa bu arkadaslarim nasil bir yol izliyor acaba??ornegin izledigim birkac videoda kendi enjekterunu kendi hazirlayip sol bacagindan vuran arkadaslar var , ama bu yer belirleme nasil bir olay kolaymidir zormudur ??bu konu ile alakali dusuncelerinizi yorumlarinizi fikirlerini yazarsaniz herkes faydalanmis olur tşkler..
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Re: ENJEKTE UYGULAMALARİNİZ !??

Mesaj gönderen ferdi »

bunla ilgili bikaç başlık daha var onlara bakarsan gerekli tüm bilgiler verilmiş. Ben mesela daha önce eline hiç enjektör almayan benim bir arkadaşa öğrettim iğne yapmayı, 2 hafta o vurdu, baktım olmuyor yapamıyor, en son gözümü karartıp kendi kendime kalçadan vurdum, elim de çok hafifmiş, hiç ağrı sızı olmadı, ondan sonra da hep kendi kendime yapıyorum.
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

Ferdi kardes oncelikle cevabin icin tskler , ben hemen hemen butun konu basliklarina baktim ama goremedim rica etsem o konu basliklarin linkini atarmisin bi baksam .. Ayrica kalcadan kendi kendine zor olmuyor mu ya :))
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Biri bu mesela viewtopic.php?f=13&t=870 ;) Ben normalde iğne yapmasını bilirim ama daha önce hiç kendi kendime yapmamıştım, 1 kere eczanede yaptırdım, 2 kere de benim arkadaş yaptı, iğneyi yapıyorlar 2-3 gün üstüne oturamıyordum, resmen işkence gibiydiler, en son döndüm vurdum, kürdeki en rahat enjeksiyonum oldu, biraz zor ama sıkıntı olmuyor. Önce yüz üstü yat, Başının ve göğsünün altına bir yastık koy, üst gövde yükselsin biraz, sonra kalçayı görüyorsun zaten, hızlı batır, pistonu çek kontrol et ve yavaş yavaş ver coşkuyu gitsin :)
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ferdi bu arkadasi yonlendiyorsin ama kendine enjeksiyon sirasinda bi komplikasyon yasarsa yetkililer arar arastirir seni bulur
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Onun için ne diyorum, ben kesinlikle önermiyorum, bu işi kesinlikle ya bir bilene yaptır ya da yaptırma :D
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Şaka bir yana iğne yapmayı bilmiyorsan gerçekten çok sakat iş, damara veya sinire gelirse en iyi ihtimalle öldürür, en kötü ihtimal ise felç bırakır.
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

Bi eczaciyi baglamak sart el altindan haftada bikere vurcak topu tpouna :) valla napcam bilemedim ..
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

enjektörü geri çekip emin olmassan allaha emanet iğne vurursan black haklı ama enjektörü çekip baloncuk geliyomu diye tetbirli şekilde yaptın mı sorun yok benim başıma gelmişti enjektörü geri çekmesem damara vuruyordum az kalsın kendiniz vurucaksanı dikkatli olun arkadaşlar
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Kendiniz yapmayin arkadslar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir