ilk Kur e girecegim Yardim Lutfen

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Dj_Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

ilk Kur e girecegim Yardim Lutfen

Mesaj gönderen Dj_Hakan »

Merhabalar ben Hakan.Uzun yillardir Vg sporunu yapmaktayim ama oyle saglam ve estetik vucuda sahip degilim ama hic yapmamis ve yagli da degilim :).bu yuzden Steroid kullanmaya karar verdim.Sizlerinde bilgileri ve yardimlari ile guzel birseyler basaracagima inaniyorum.
31 yasindayim , 1.74 boyundayim ve 75 kiloyum.(Foto eklemek isterdim ama bilmiyorum nasil ekliyebilirim)
Evet can alici konuya gelirsek,
Ilk Kur e girmeyi planliyorum ama sizler kadar bilgiye sahip degilim.Ve nasil steoridler kullanacagimida pek bilemiyorum.Bir kac arkadasim oneride bulundu ama guvensizlikten degil daha detayli bilgi edinmek maksadinda sizlerden bilgi edinmek istiyorum.Suan ki ruh halimi cogunuzun bildiginden eminim.yanlis ilaclar kullanipta kotu sonuclar yada eksik verim almakta istemiyorum.Saglam kas yapmak istiyorum acikcasi :)
Calisma programimi isterseniz eklerim yeni degistirdim ve memnunum.
Suplement suan icin Musletech nitro tech - Xtend ve musletech creatin (Duble-Strength concentrated ) kullaniyorum.
Beslenmemde sorun yok genellikle tavuk gogsu ve ton baligi yuklemesi yapiyorum.

Ne ve hangi urunu kullanmami onerirsiniz

Tesekkurler simdiden..
Dj_Hakan
Yeni Üye

Re: ilk Kur e girecegim Yardim Lutfen

Hic yardimci olmak isteyen yokmudur acaba forumda?
canberk1188
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 6 kez

Mesaj gönderen canberk1188 »

12 hafta 500 veya 750 test enanthate kullanabilrisin.
Dj_Hakan
Yeni Üye

canberk1188 yazdı:12 hafta 500 veya 750 test enanthate kullanabilrisin.

ilk kur icin bu idealmidir?peki nasil kullanilir,ek olarak baska kullanilmasi gereken bedir acaba,detayli bilgi verirmisiniz?
Birsey daha sormak istiyorum sustanon promabolon icin ne dersiniz acaba?
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Arama,yerine ilk kür yazsaniz,onlarca baslik cikabilir
Dj_Hakan
Yeni Üye

Haklisin pek cok basliga baktim,zaten cogunda da kullanicin sectigi urunler ve kullanimi yazmakta.Sizlerinde deskteklerinizi cogu yerde gordum.ben aciklamam da da belirttim pek bir bilgim yok,beklerdim ki sorasiniz spor birikimim nedir vucudumun durumu nedir,herkez ayni urunu kullanacak diye bir sey yoktur sanirsam.neyse sorun degil genede tesekkur ederim.
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

_BlackLight_ ın dediği ilk kür hakkında çok yaı var ve çoğunda kilo yaş yağ oranı sorulmuştur yani eğer yağ oranın yükseksede yüzde 15 - 20 lere kadar düşürmen gerekir
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Bak şoyle yapalim sen ilk kurler ilgili tum.baliklari oku kafanda az cok bir fikir olussun sonra hangi ilac nedir nedegldir bak forumda basliklae mevcut sonra bu topicte kafanda olusan kuru.ve ilaclari yaz ona gore yorum yapalim yoksa binlerce kur cikabilir ortaya
desparado
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen desparado »

Dj_Hakan yazdı:Merhabalar ben Hakan.Uzun yillardir Vg sporunu yapmaktayim ama oyle saglam ve estetik vucuda sahip degilim ama hic yapmamis ve yagli da degilim :).bu yuzden Steroid kullanmaya karar verdim.Sizlerinde bilgileri ve yardimlari ile guzel birseyler basaracagima inaniyorum.
31 yasindayim , 1.74 boyundayim ve 75 kiloyum.(Foto eklemek isterdim ama bilmiyorum nasil ekliyebilirim)
Evet can alici konuya gelirsek,
Ilk Kur e girmeyi planliyorum ama sizler kadar bilgiye sahip degilim.Ve nasil steoridler kullanacagimida pek bilemiyorum.Bir kac arkadasim oneride bulundu ama guvensizlikten degil daha detayli bilgi edinmek maksadinda sizlerden bilgi edinmek istiyorum.Suan ki ruh halimi cogunuzun bildiginden eminim.yanlis ilaclar kullanipta kotu sonuclar yada eksik verim almakta istemiyorum.Saglam kas yapmak istiyorum acikcasi :)
Calisma programimi isterseniz eklerim yeni degistirdim ve memnunum.
Suplement suan icin Musletech nitro tech - Xtend ve musletech creatin (Duble-Strength concentrated ) kullaniyorum.
Beslenmemde sorun yok genellikle tavuk gogsu ve ton baligi yuklemesi yapiyorum.

Ne ve hangi urunu kullanmami onerirsiniz

Tesekkurler simdiden..

Hakan bey selamlar;

Bende sizinle deneyimlerimi paylaşmak istedim, bence ilk olarak yapmanız gereken şu olmalı!!!
Küre girmeden önce site içindeki ilk kürlerse ilgili açıklan topic'leri inceleyin sizin için hangi kürcü daha başarılı ilk olarak bunu tespit edin... Sonrasında vücut analizinizi beğendiğiniz kürü yapacak olan kürcü ile irtibata geçip vucut analizi, vucut resimi ve ne tip vucut istediğinizi hem mail hemde telefonda şifayen irtibata geçin. Göreceksiniz ki; herşey ne kadar kolay, ne kadar huzurlu olacak.

Bakın ben size yazdığım yöntemle düz basit bir vücudu 1 ayda nasıl bir hal aldırdım. http://www.steroidforumtr.com/viewtopic.php?f=13&t=858 Söylemek istediğim başarı istiyorsan başarılıyı bulman gerek.
Dj_Hakan
Yeni Üye

_BlackLight_ yazdı:Bak şoyle yapalim sen ilk kurler ilgili tum.baliklari oku kafanda az cok bir fikir olussun sonra hangi ilac nedir nedegldir bak forumda basliklae mevcut sonra bu topicte kafanda olusan kuru.ve ilaclari yaz ona gore yorum yapalim yoksa binlerce kur cikabilir ortaya

Hah iste benimde deyinmek istedigim konu budur,genllikle ilk kur icin en uygunu hangisidr,elbette farkli dusunce yapisi istek ve vucut sekli yapisi da farklidir.ama genelde bir orta yolu vardir,genel olarak ilk kure hangi urunler tercih ve tavsiye edilir.
Tekrar ustune basabasa soyluyorum inanin terimlere bile yabanciyim belki farkinda olmadan gordum o ilaclari ama bilmiyorum hangisi ne ise yarar.yanlis anlamazssaniz dostlarim sizden iyi olmasinlar,bu kuru onerdiler sizlerin tavsiye ve onerileri nelerdir acaba?

500 mg susta + 300 prima

kür sonrasıda pct için nolvadeks yeterli olur kür içerisine provironda koyabilirsiniz 50 mg

Ilk kur icin sizce nasildir acaba?yanlis anlamayin ne o kisi ne de sizleri test etmek degildir amacim,sadece fikir almaktir.Umarim anlayisla karsilarsiniz.Cunku ukalaligi hic sevmem yapmamda.
Forma nasil foto yuklenir bilemiyorum fotomu yuklemk sizleri daha kolay sekilde fikir sahibi yapmak isterdim.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir