küre giriyorum
Re: küre giriyorum
arimidexin o kücücük tabletini 2ye bölmek biraz zor olucak ama oyle yapıym bakalm
)

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
ndrug yazdı:doğum kontrol ilcı mantıgıyla kullanılan bi ilaç oldugunu bende gorune anladım ama nasıl kullanmam gerektigini haala anlamadım. dipnot: jinekomasti baslangıcı varmıs bende jinekomasti olmaktan korkuyorum
armidex ve proviron kullandığınız halde mi jinokomasti başladı sizde?
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
bende bu soruyu merak ediyorum şahsen .. ama kesinlikle deca yüzünden oluyor .. ya hiç girmicen yada dozajı düşük tutucan yada hocalarımız bir çaresini bulucak tır muhtemelen cabaser kullan diebilirler ama sormakta fayda var bence ..
Marslı yazdı:ndrug yazdı:doğum kontrol ilcı mantıgıyla kullanılan bi ilaç oldugunu bende gorune anladım ama nasıl kullanmam gerektigini haala anlamadım. dipnot: jinekomasti baslangıcı varmıs bende jinekomasti olmaktan korkuyorum
armidex ve proviron kullandığınız halde mi jinokomasti başladı sizde?
hayır geçen sene biliçsiz danabol kullanımı ve pctsiz antiostrojensiz ne kullandıgımı bilmedigim bi kür sonucu jinekomasti başladı heralde. smdi kendimi riske atmak istemedigimden arimidex ve proviron kullanıyorum
deca kürlerinde testoyu yüksek tutmam gerektigini ve kesinlikle dozajında antiostrojen kullanılması gerektigini öğrendim ama dozajları tam öğrenemedim 

-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 3 kez
500testo+400deca bende düşünüyorum 2 günde bir yarım tablet armidex hergün bitane proviron ile birlikte ama simdi bu jinokomasti layı benide korkuttu açıkçası.yabancı forumlara baktım arimidex kullnım jinokomasti olanlarda varmıs çünkü
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir