küre giriyorum

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

küre giriyorum

Mesaj gönderen ndrug »

abiler merhaba. bi önceki başlığım viewtopic.php?f=13&t=764

bu sporu güvenilir bi hocan veya yol gösterenin olmadan nasıl zor yapıldığını tahmin edersiniz :) allahtan burası varda bişeyler öğrenip kendimiz geliştiriyoruz..
başta bana kendi girdiği kürle ilgili tecrube ve tavsiye veren gitarist'e, dolaylı yoldanda zamanında ona yardımcı olan tüm abilere teşekkür ederim.

kürü yardımlarınızla belirledim önümüzdeki hafta başlamak istiyorum

1-6 hafta danabol 40mg
1-12 hafta 500 mg testo enantat
1-10 hafta 400 mg deca
1-10 hafta 200 mg boldenon
4-8 hafta clenbuterol (günde 3 tablet)

ve

milk thistle - günde 3 tablet
berko zinco - günde 1
benexol - günde 1
tablet ester c - sabah 2 aksam 2
omega 3 500mg - günde 1

kullanacağım. kullanılan ürün ve dozajlarla ilgili bir yanlışım varsa uyarılarınızı bekliyorum. ayrıca hergün 50 mg proviron ve antiöstrojen olarak günde 0.50 yada 0.25 mg arimidex kullanmak istiyorum. karaciğeri korumak içinde karsil kullanmak istiyorum ama hangi dozajda onu bilmiyorum?
-proviron kürde iyi yönde katkı sağlar diye tahmin ediyorum ama kürü baltalamaz dimi?
-arimidexi 3 günde 1 tablet olarak kullanmamı önerenler var ama bu ilacın doğum kontrol hapı mantığıyla iş gördüğünü öğrendim hergün almam gerekirmiş yani nasıl kullanmalıyım?
- karsili nasıl kullanıyım?
-birde bu kürün peşine gitaristin yaptığı gibi hemen definasyon kürü katmak istiyorm ama maddi duruma bağlı. definasyona bulaşmazsam bu kürün pctsi nasıl olmalı?

yardım ve önerileriniz için tekrar teşekkürler :)

edit: carsil ve milk thistlenin aynı şeyler oldugunu yeni öğrendim :D
En son ndrug tarafından Pzt Ağu 26, 2013 9:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: küre giriyorum

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

gayet mantıklı bir konu açmışsın araştırmışın soru sorutorsun helal olsun.

bence ilk küründen dolayı ya boldenonu cıkart deca aynen kalsın yada decayı cıkart boldenonu 400 e cek devam et ıkısınden de ıyı verım alırsın.

koruyucuların vitaminlerin yerınde gayet guzel proviron kürü baltalamaz aksıne virgül atarsın guzel olur.

bu kürün ardına defınasyon gırebılırsın tabıkı ama defınasyon ılacları bıraz malıyetlıdır yanı tamamen ornek verıyorum bulk kurunde 4 farklı ılaca 500 m para verıyorsan defınasyon kurunde 3 ılaca 600 lıra verırsın tabıkı tercıh senın
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

Tesekkur ederim hocam. Peki arimidex ve karsil konusunda yardimci olabilimisiniz
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

başladın mı küre
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

ürünleri bugün aldım. yarın başlamayı düşünüyorum ama ptesiyede sarkıtabilirim 2 hafta sonra kuzenin dügünü var fazla kilo alıp kıyafet uyduramam kendime diye 1 hafta sarkıtabilirim :D
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

arimidexi nasıl kullanıcam yardımcı olabilicek yokmu? arimidex su attığı için kasın sertiliğini önledigini duydum dogrumudur? yaglı oldugum için arimidex düşündüm. nolvadexmi kullansam daha iyi olur yoksa? birde provironu 25mg yoksa 50mg mı kullanmalıyım kür boyunca?
_BlackLight_
Yeni Üye

Kur sonuna kadr hcbr koryucu aparat almadan bomba gbi sisip dalganin düsmesimi hos olur yoksa az bi su kaybyla dalgayi kurtarmak mi daha iyi olur?

Anti ostrojenleele diüretikleri karstrmamak gerek anti ostrojenler dolayli yoldan su atar fakat senn kullandgn proviron yada arimidex androjen gorevi gorur yani fayda saglar 1ml enantette 3birim su baglanacakken provironla yada arimidexle 5birim su baglanir.
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

proviron ve arimidex vücudun su tutmasına yardımcı olur yani? :S
proviron androjenik, doğal testoyu dengede tutar ve dısardan alınan testonun işe yarama yüzdesini arttırır diye biliyorum. arimidex ise doğal testo üretimini korumakla birlikte anti östrojen görevi görüp östrojenin sebep oldugu jinekomasti vs ye engel olur diye biliyorum.
2sini birlikte düzgün dozlarda kullanmadıgımızda da kas gelişimine katkı sağlayan östrojenin iyice düştügünü ve kürden beklenen sonucun alnmadıgını duydugumdan nasıl kullanmam gerektigini soruyorum.
yanlışmı biliyorum?
_BlackLight_
Yeni Üye

Kürden aldgin verim düser bilgisi yanlis kardes.sen bunlari kur sonunda ilaclari birakinca pct olarak kullanirsan diüretik gorevi gorebilirler fakat vucuduna bi androjen aldgin sirada androjenin reseprtorlere daha iyi baglanp ilactan daha yuksek seviyede verim almani saglar.su oraninda dusus olabilir fakat bunlari kullanmiyorken %100 verim kullaniyorken %70 verim alirsin gibi bir durum yok ortada
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

şimdi anladım hocam cok teşekkür ederim. peki kür boyunca günlük 50mg proviron 0.50mg arimidex iyimidir? östrojeni cok baskılarmı arimidexi 0.25 mi kullansam yoksa ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 2 misafir