küre giriyorum

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: küre giriyorum

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

özel yazdı:
_BlackLight_ yazdı:Vucudunda gozle gorulur bir dirilesme var fakat miutlaka bir definasyon kuru istiyor.iyi bir form ortaya cikacak

klasik hacim kürü en iyisi 12 hafta en kral definasyon ( trenbolone masteron piripionat winstrol clen ) 8 hafta deilde 10 hafta olsa daha iyi olurmu . çok saçma gelebilir belki ama bana kalsa 20 hafta define yapıcam :D :D çokmu sıkıntı yaratır gerçi hersey diette bitiyor ama .. sormak işstedım genede

Sercan kardesim oncelikle 2o hafta definasyon kuru yaparsan vucudunda,igne girmeyen yer kalmaz hergun yada gun asiri enjeksiyon zor.benmde kurumun definasyon bolumu 11 hafta bence bir sikinti yok ama unutma iyi bir definasyon kurunden once iyi kütle aldigin bir hacim kuru sart yoksa buyumek,zorlasir.gerci kisinin hedeflerine bagli bu eger fit ve cok buyuk olmayan bir vucut idealin varsa kisa ama sık definasyn kurleri yapabilirsin
özel
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen özel »

sana ulaşabilecegim bir irtibat numarası bulamıyorum özelden msj attım fakat göremedin sanırım sen su an kürdesin ben şu an karar aşamasındayım amacım yaza fit çıkmak o yuzden baktıgım gibi hacim yeterli görüyorum yada bana öle geliyor . ya hacim kürünü tren enante boldenon testo enate yapıcam yada yapmıcam kararsızım iki küre 1200 tl ayırdım saolsun forumdakı hocalarımdan da öneri aldım yanlız sen kürde oldugun için bi danısayım dedım sonuçta senın küründe 16 haftaydı irtibat numaramı özelden gönderdim..
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

belki kimsenin dikkat etmediği bişeyi fark ettim ilk fotoğraflar la kürden sonraki kür fotografları arasında saçlarının arkası açılmış sanki hadi buda benden sana morel :D
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen ndrug »

ufaktan sac dokulmesi var farkndaym ama 2nci fotograflarda saclarm cok kısaydı. zaten saclarım dogustan cok seyrek :)
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

_BlackLight_ yazdı:Su tutmaz,olurmu hic ndrug mutlaka,tutuyor fakat sen goremiyorsun .

Benim hocamin dedigi bir söz var istersen yillarca gh yap beynini degistirmedigin surece farki yalnizca tartida,gorursun.

Dogru.bir soz bu goz gordukce alisiyor sana,tavsiye uzun kolluyla,idman yap yapabiliyorsan 1hafta snra ne,olmus bana,dersin.

Arimidex biraz kuvvetlidir.haberin olsun provironun 25mgliklari girdi piyasaya 1o tl gramaj olaraj tam kür gramaji

arimidexin yanıonda provironda kulanıyorum zaten yanlşmı yapıyorum. 3 günde 1 arimidex, sabah 1 aksam 1 25mg proviron toplam günde 50mg ediyo yani.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ndrug. Gunde 1 adet 25mg proviron YADA 3gunde 1 arimidex kullanmalisn fazla,androjen su tutumuju zorlastirir
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

arimidexi antiostrojen için kullanıyorm jinekomastiyi engellemek için. provironuda androjen olarak. hem proviron dısardan aldıgımız testonunda daha etkili kullanılmasını sagladıgını duydum. su tutmuyor vücudum adele sürekli canlıda deil bende farkındaym bu durum kürü etkilermi. kürde 5nci haftam bitmesine ragmen istedigim ölçüleri alamadım kollar 1 cm anca arttı diger bölgelermdede küre yakışır bi değişiklik yok gibime geliyor
lazka
Yeni Üye

Mesaj gönderen lazka »

kardeşim black doğru söylüyor armidex gerçekten çok kuvvetli olduğu için östrejeni bloke ediyor gelişmek için östrejenede gerek olduğu için sorun oluyor alıcaksan yarım olarak yaşadığım için söylüyorum zaten arimidex tabletin üzerinde aylara bölünmüş bi her gün alıyoru ordan tahmin et
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

doğum kontrol ilcı mantıgıyla kullanılan bi ilaç oldugunu bende gorune anladım ama nasıl kullanmam gerektigini haala anlamadım. dipnot: jinekomasti baslangıcı varmıs bende jinekomasti olmaktan korkuyorum
lazka
Yeni Üye

Mesaj gönderen lazka »

yarıya bölerek al yada onun yerine nolvadex alabilirsin her gün

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir