arkadaşlar ilk küre girmeyi düşünüyorum resimli

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: arkadaşlar ilk küre girmeyi düşünüyorum resimli

Mesaj gönderen samet_61 »

zararsız dıye bısı yok gırdınmı bu ıse bır kurle kalmıcak egona yenık duseceksın hep daha fazlası hep daha fazlası ... o yuzden son noktaya geldıgınde hormonlarınla oyna oynamanada degecek zamanı sec haftada 5 saat kardio yap protein dietı yap yag oranın duserr yuzde 15 cok fazla bır deger degıl cokta yaglı deıl resımler ıdmanlara dewam et aradabır kaslarını sokla super setler yap ayda programını deıs kaslarını sasırt;) pilatoya ulastıgında kür dusun..
Santana81
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen Santana81 »

hocalarım bu resimde bu gün çektiğim fotoğraf öteki resimlerin nerden baksanız 3 ayı var lütfen yardımcı olun bana
Santana81
Yeni Üye

@samet_61 hocam öyle diyorsunuzda yapmalıyım iyice bunalıma girdim ufakta olsa denemeliyim artık rüyalarıma giriyor zaten antrnmanlarıda yapıyorum sağlam, bana bi fikir verin vücutu şekle sokmak istiyorum lütfen
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Temel kür= temel pct
Androjenik anabolik değeri yüksek olan ilaç yoksa,yumurtalıklara baskı yaparak doğal testo üretimini baskılayacak ilaç yoksa Pregnyle çok gerek yok
Kür içinde 3 günde 1 tb Arimidex'i kür sonuna da sarkıt ve 3 hafta boyunca 100 mg klomen ile beraber PCT yap
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Santana81
Yeni Üye

@lennox77 hocamTesto boldenon winstrol sizin söylediniz ilaçları kullancam siz daha iyi bilirsiniz baskı yaparmı yumurtalıklara yapmazmı, birde hocam proviron nolvadex prengly gibi ilaçlar yan etkiyi azaltmak için bunları eklmeye gerek varmı alette sorun olmasında hocam bu benim için çok önemli kısır fln kalmayalım,sertleşme gibi sorunlar çıkmasın dediğiniz gibi 1-10 hafta 500 mg Testo Enanthate
1-10 hafta 400 mg Boldenon
1-4 hafta 30 mg Winstrol
7-10 hafta 40 mg Winstrol dediğiniz ilaçlar bunlar yan etkilerini sizin söyledikleriniz azaltırmı çok tşkler
samet_61
Yeni Üye

Santana81 yazdı:@lennox77 hocamTesto boldenon winstrol sizin söylediniz ilaçları kullancam siz daha iyi bilirsiniz baskı yaparmı yumurtalıklara yapmazmı, birde hocam proviron nolvadex prengly gibi ilaçlar yan etkiyi azaltmak için bunları eklmeye gerek varmı alette sorun olmasında hocam bu benim için çok önemli kısır fln kalmayalım,sertleşme gibi sorunlar çıkmasın dediğiniz gibi 1-10 hafta 500 mg Testo Enanthate
1-10 hafta 400 mg Boldenon
1-4 hafta 30 mg Winstrol
7-10 hafta 40 mg Winstrol dediğiniz ilaçlar bunlar yan etkilerini sizin söyledikleriniz azaltırmı çok tşkler

kür içindeykedn alet g3 otomatık tufek gıbı olur kürden 2 ay kadar 1-2 haftada bır cavusu zor tokatlarsın:)
En son samet_61 tarafından Cmt Ağu 17, 2013 1:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
lennox77

Kullanman gerekenleri yazdım
Kür bittikten sonra da
3 hafta boyunca 3 günde 1 tb arimidex
3 hafta boyunca 100 mg klomen
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Santana81
Yeni Üye

@lennox77 hocam bu ilaçlar ilk kür için ağır gelirmi teşekkürler
samet_61
Yeni Üye

Santana81 yazdı:@lennox77 hocam bu ilaçlar ilk kür için ağır gelirmi teşekkürler

agır gelecek olsa yazmaz ısı bılen adamlardan lennox
Kullanıcı avatarı
lennox77

Estağfirullah Samet kardeşim bende sizlerle öğreniyorum hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz
Ağır gelecek riskli bir ilaç yok bu kürde rahatlıkla girebilirsin

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir