arkadaşlar ilk küre girmeyi düşünüyorum resimli

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Santana81
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

arkadaşlar ilk küre girmeyi düşünüyorum resimli

Mesaj gönderen Santana81 »

Optimized-12 (2).jpg
arkadaşlar hiç steroid kullanmadım 5 senedir güreş sporuyla uğraşıyorum bıraktım,1 senedir düzenli vücut geliştirme yapıyorum güreşi bıraktığım zaman kilom 90 dı 9 ayda fln hem ağırlık hem kardiyoyla 73 kiloya düştüm ama göbek bölgemde yağ var biraz boyum:1.70 :kilo:73 yaş:22 kol:39-38 civarı acaba diyorum hacim kürümü yapmam gerek yoksa yağ yakım kürümü bana lütfen yardımcı olun ağır kilolarla çalışabiliyorum bench presste maksimal 120 kg 3 tekrar yapabiliyorum lütfen yardımcı olun haftanın 5 günü antrnman yapıyorum
En son Santana81 tarafından Sal Ağu 13, 2013 10:25 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Santana81
Yeni Üye

Re: arkadaşlar ilk küre girmeyi düşünüyorum resimli

yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar lütfen
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

şimdi definasyon kürlerinde istersen kas kütleni koruyarak yağlarını da yakabiliyorsun, bence definasyon kürü uygula, göbek çevrende çok yağ var, o yağlarda kurtulursan çok daha iyi bir görünüm elde edebilirsin
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Şu linke bir göz atmanı tavsiye ederim, viewtopic.php?f=13&t=692&hilit=erdem
Santana81
Yeni Üye

teşekkür ederim ferdi bey nasıl bi kür yapmalıyım hangi ilaçları almalıyım yazarmısınız minumum zarar verecek ürünler
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

rica ederim, kür konusunda ben yardımcı olamam da forumda ironmen(Murat Hoca) , lennox gibi çok çok iyi hocalar var bu konuda onlarla iltişime geçersen onlar yardımcı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

@ferdi arkadaşımız doğru söylemiş sulu bir vücut görüntüsü var ama ben sert bir definasyn taraftarı değilim çünkü adele miktarı çok az ve definasyondan sonra hiçbir kütle kalmayabilir. Clean Bulk dediğimiz temiz bir uzun ester kürü öneririm. Artık kürleri direk bulk veya definasyon diye ayırmamak lazım. İlaçları ester olarak yorumlayıp büyümeyi de definasyonu da dietin sağlayacağını anlarsak daha rahat olacaktır
1-10 hafta 500 mg Testo Enanthate
1-10 hafta 400 mg Boldenon
1-4 hafta 30 mg Winstrol
7-10 hafta 40 mg Winstrol
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Santana81
Yeni Üye

Tşkler @lennox77 peki pct için neler kullanmalıyım nasıl olmalı kürün içindemi pct yapmam lazım kür sonumu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

kür ıcın erken ıdmanlara devam pilatoya ulasana kadar.... o kıloyla daha olcu alırsın 41-42 olana kadar kollar dewam ;)
Santana81
Yeni Üye

@samet_61 hocam tşkler yapıyorum ama vücuttan yağda atamıyorum yağ oranım %15 civarı zannedersem.kilomda 73 ama neden okadar yağlıyız anlamadım hehralde lennox77 hocanın yazdığı kürde pct nasıl olmalı hocam zararsız bi şekilde nasıl atlatabiliriz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir