Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Bu Kure bir Yorum Alabilirmiyim?
Deca-dick olayı bilinçsiz kullanımlardan kaynaklanan bir olaydır.
Siz Deca gibi 100 mg dozajı bile doğal erkeklik hormonu üretimini sıfırlayan bir ilacı 400-500 mg dozajlarında yanında testo olmadan kullanırsanız Deca'da dick yapar size.
Bu yüzden Deca kürlerinde mutlaka Testo seviyeniz sağlam olsun,kür içinde de arimidex gibi etkili bir anti östrojen ve proviron gibi etkili bir androjen alırsanız Deca'nın östrojenden kaynaklı yaşattığı sorunları nerdeyse hiç yaşamazsınız
Siz Deca gibi 100 mg dozajı bile doğal erkeklik hormonu üretimini sıfırlayan bir ilacı 400-500 mg dozajlarında yanında testo olmadan kullanırsanız Deca'da dick yapar size.
Bu yüzden Deca kürlerinde mutlaka Testo seviyeniz sağlam olsun,kür içinde de arimidex gibi etkili bir anti östrojen ve proviron gibi etkili bir androjen alırsanız Deca'nın östrojenden kaynaklı yaşattığı sorunları nerdeyse hiç yaşamazsınız
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
teşekkürler hocam deca dozajım 400 mg test 500 mg ilk kürüm olduğundan testoyu çok kullanmak istemedim ayrıca 3 günde 1 tablet(1mg) arimidex alıyorum yeterlimidir
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Gayet yeterlidir Deca'nın güzel etkileri karşısında iyi ki yapmışım diyeceksin korkmaya gerek yok
Küründe başarılar

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
deca dick olayında somut bir örnek mi istiyorsun dostum ?
Buyur karşındayım. Hiç ereksiyon olmuyor sayılmaz ama tam ereksiyon sağlayamadığı doğru denilebilir. Libidoyu da düşürüyor. 1.5 - 2 haftada bir kez cinsellik düşünüyorum. Durup dururken veya sabah ereksiyonları artık olmuyor. Kaba tabirle önceden düz duvara tırmanırdım , şimdi ibre hep aşşağıyı gösteriyor
Kısacası deca dick etkisi gerçek dostum. Sana tavsiyem 8 haftadan fazla kullanma ve lennox'un da dediği gibi testestrone dozajını decadan yüksek tut. Benim kullandığım dozajlara gelicek olursak ;
1-11 hafta 400 mg deca
1-14 hafta 500 mg testestrone enathate
1-6 hafta 30-40-50 mg danabol.
Buyur karşındayım. Hiç ereksiyon olmuyor sayılmaz ama tam ereksiyon sağlayamadığı doğru denilebilir. Libidoyu da düşürüyor. 1.5 - 2 haftada bir kez cinsellik düşünüyorum. Durup dururken veya sabah ereksiyonları artık olmuyor. Kaba tabirle önceden düz duvara tırmanırdım , şimdi ibre hep aşşağıyı gösteriyor

1-11 hafta 400 mg deca
1-14 hafta 500 mg testestrone enathate
1-6 hafta 30-40-50 mg danabol.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
-
- Yeni Üye
dt94 yazdı:evet bu iş ciddi zaten kürden verim alamıyorum 7. haftadayım decayı kesmeye karar verdim testoyuda 12 hafta kullanıcam yani 5 hafta daha
ama verim olayında ben hayvan gibi verim aldım gerçekten de inanılmaz derecede kas inşa etti. 14 haftada toplam 15 kg ( 13kg kadarı kas) işte sen düşün.. verim alamıyorsan eksik yaptığın birşey vardır antreman-beslenme-dinlenme üçlemesinden biri veya birkaçını eksik ya da hatalı yapıyor olabilirsin veya son ihtimal deca sahte olabilir. yoksa decadan verim alamamak mümkün değil.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
angelcold kür süresi icinde proviron ve arimadex i düzenli kullandınızmı pct yi nasıl yaptnız acaba? Hepsini tam olarak yerine getirdikten sonradamu yinede bu yan etki olustu? 2.kürümde deca düsünüyorum bende. 0erak ediyorum suan?
-
- Yeni Üye
biceps35 yazdı:angelcold kür süresi icinde proviron ve arimadex i düzenli kullandınızmı pct yi nasıl yaptnız acaba? Hepsini tam olarak yerine getirdikten sonradamu yinede bu yan etki olustu? 2.kürümde deca düsünüyorum bende. 0erak ediyorum suan?
arimidex veya provirondan yalnız birini kullanabilirsin. ben proviron kullanmıştım ve düzenli olarak hiç kesmeden kullandım evet. hepsini yerine getirdim almam gereken vitaminleri falan aldım. ama 8 haftayı geçmedikçe sıkıntı yaratmaz bence. çünkü ben 11 hafta kullanmıştım. pct olarak 2 tane pregnyl 1500 , 1 ay boyunca 100 mg klomen günlük ve 40 mg nolvadex. bu kürün sonucunda ibre aşşağıyı gösteriyor

-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir