ilk kür sustanon+primobolan soru
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: ilk kür sustanon+primobolan soru
Günde 1 tane yeterli olur. MG bazında hesaplamana gerek yok
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
milk thistle niye gerek var bu kürde anlamadım? oral steroidler yoksa karaciğere sustanonon ve prima pek bir şey yapmaz ki.. yoksa profilaktik maksadla?
-
- Yeni Üye
javious yazdı:milk thistle niye gerek var bu kürde anlamadım? oral steroidler yoksa karaciğere sustanonon ve prima pek bir şey yapmaz ki.. yoksa profilaktik maksadla?
Anapolon ekledim küre onun için gerekli
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Oral steroid olmasa da kürde karaciğer yüksek beslenmeden dolayı zorlanacaktır.
Evet kendini çok çabuk yenileyen bir organ ama devamlı kür yapmayı düşünen biriyseniz gündelik yaşantınızda bile Milk Thistle,Enginar tüketin.
Ne demişler Enginar yemesen bile tarlasından geç
Evet kendini çok çabuk yenileyen bir organ ama devamlı kür yapmayı düşünen biriyseniz gündelik yaşantınızda bile Milk Thistle,Enginar tüketin.
Ne demişler Enginar yemesen bile tarlasından geç

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Bu kür yapan arkadaşlar niye yan etki gördümü veya nasıl bir gelişim gösterdi kaç yıl geçmiş son durum ne vs bilgiler vermiyor acaba yoksa öldünüz arkadaş üç soru üç cevap gerisi yok... Saygılar
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Sword yazdı:Bu kür yapan arkadaşlar niye yan etki gördümü veya nasıl bir gelişim gösterdi kaç yıl geçmiş son durum ne vs bilgiler vermiyor acaba yoksa öldünüz arkadaş üç soru üç cevap gerisi yok... Saygılar
uzun vade gıremeyecek 8-10 haftada cok sıkıntı yasayacagını dusunmuyorum antıostrojen takvıyesı alrısan sustanon jınekomastı ıhtımalı yuksek 4 ayrı testesteroın oldugu ıcın sorun zaten bu kadarcık kur deıl sorun bagımlılık etkısı kurden cıkınca dırek sonunce yendıen kur yapayım modu baslıyor ..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir