ilk kür sustanon+primobolan soru

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: ilk kür sustanon+primobolan soru

Mesaj gönderen lennox77 »

Günde 1 tane yeterli olur. MG bazında hesaplamana gerek yok
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
javious
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen javious »

milk thistle niye gerek var bu kürde anlamadım? oral steroidler yoksa karaciğere sustanonon ve prima pek bir şey yapmaz ki.. yoksa profilaktik maksadla?
kankahraman
Yeni Üye

Mesaj gönderen kankahraman »

javious yazdı:milk thistle niye gerek var bu kürde anlamadım? oral steroidler yoksa karaciğere sustanonon ve prima pek bir şey yapmaz ki.. yoksa profilaktik maksadla?

Anapolon ekledim küre onun için gerekli
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Oral steroid olmasa da kürde karaciğer yüksek beslenmeden dolayı zorlanacaktır.
Evet kendini çok çabuk yenileyen bir organ ama devamlı kür yapmayı düşünen biriyseniz gündelik yaşantınızda bile Milk Thistle,Enginar tüketin.
Ne demişler Enginar yemesen bile tarlasından geç :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Sword
Yeni Üye

Mesaj gönderen Sword »

Bu kür yapan arkadaşlar niye yan etki gördümü veya nasıl bir gelişim gösterdi kaç yıl geçmiş son durum ne vs bilgiler vermiyor acaba yoksa öldünüz arkadaş üç soru üç cevap gerisi yok... Saygılar
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

Sword yazdı:Bu kür yapan arkadaşlar niye yan etki gördümü veya nasıl bir gelişim gösterdi kaç yıl geçmiş son durum ne vs bilgiler vermiyor acaba yoksa öldünüz arkadaş üç soru üç cevap gerisi yok... Saygılar

uzun vade gıremeyecek 8-10 haftada cok sıkıntı yasayacagını dusunmuyorum antıostrojen takvıyesı alrısan sustanon jınekomastı ıhtımalı yuksek 4 ayrı testesteroın oldugu ıcın sorun zaten bu kadarcık kur deıl sorun bagımlılık etkısı kurden cıkınca dırek sonunce yendıen kur yapayım modu baslıyor ..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir