ilk kür sustanon+primobolan soru
-
- Yeni Üye
ilk kür sustanon+primobolan soru
Merhaba arkadaşlar uzatmadan konuya gireyim 1 buçuk yildir vg yapıyorum ektomorfi yapili biriyim boy1.75 kilo 70 , 23 yaşındayım hacim kazanmak istiyorum ilk kür olduğu için konuştuğum çoğu insan bu kürü önerdi.bende bu kürü yapmaya karar verdim ama hangi ilaci ne kadar ve ne zaman alacagimi bilmiyorum ve bu ikisiin yaninda sustanon+primibolan başka birşey almam gerekli mi gerekliyse ne zaman almam lazim bide boy ve kiloma gore kac mg ilac almaliyim haftalik 500 sustanon ve 300 primobolan onerildi bana bu işi bilen bit arkadaş bi program hazirlarsa bana duacisi olurum hangi ilaç ne zaman ve ne kdr kullanilmali hafta hafta yazarsa sevinirim elimde olan ilaclar 16 adet sustanon 250mg ve istedigim kadar primobolan var pregly de istedigim zaman alabilirim şimdiden teşekürler
-
- Yeni Üye
Re: ilk kür sustanon+primobolan soru
Testesteronenante bulamadim ve sustanon hali hazir elimde 16 adet var 250 mg 8 haftalik ve istedigim kadar primibolan bulabiliyorum pregly 5000 de alabilirim istedigim zaman bana bunlarin kullanma miligirami ve zamani lazim şimdiden yardimci olacak olan arkadaslara teşekürler
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
1-8 hafta 500 mg Sustanon
1-8 hafta 300 ya da 400 mg Primo
Kür boyunca günde 2 tablet proviron (sustanon pick yapacağından ekstra androjen takviyesi iyi gelir)
PCT için Pregnyl şart değil,kullanılacaksa bile 2 adet 1500 iu'dan fazlası zararlı olur
1-8 hafta 300 ya da 400 mg Primo
Kür boyunca günde 2 tablet proviron (sustanon pick yapacağından ekstra androjen takviyesi iyi gelir)
PCT için Pregnyl şart değil,kullanılacaksa bile 2 adet 1500 iu'dan fazlası zararlı olur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Lenoxx hocam saol verdiğin bilgi için hangi gunler sustanon ve primobolan yapmaliyim bide bana ikisini karistirip tek ignede yapmam gerektigi soylendi dogrumudur?
Haftada 1 yerine genelde 3 günde 1 250mg sustanon vurulmasi soyleniyor bu durumda primibolani nasil vurmam gerekir kAc gunde bir ? Simdiden Teşekkürler.
Haftada 1 yerine genelde 3 günde 1 250mg sustanon vurulmasi soyleniyor bu durumda primibolani nasil vurmam gerekir kAc gunde bir ? Simdiden Teşekkürler.
- lennox77
Primo haftada bir gün seç vurul gitsin
Sustanon da 5 günde bir ampul vurulabilirsin. Hangi günde başlayacağın sana kalmış.
Karıştırabilirsin enjektörde
Sustanon da 5 günde bir ampul vurulabilirsin. Hangi günde başlayacağın sana kalmış.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
lennox77 yazdı:Primo haftada bir gün seç vurul gitsin
Hocam pazartesi küre başlıyorum bi de anapolon ekledim küre 1 tablet 50mg günlük 4 hafta mi kullanayim 6 hafta mi ? Bu arada kürü 12 haftaya çıkardım bu ilaçlar için 12 hafta uzun mu yoksa ideal mi ?
Bu kürün benzerini ben yaptım 2 ay önce.Haftalık 500 enanthathe+500 boldenon şeklinde.Kürün son 3 haftası 500 boldenon +200 prima şeklinde devam ettim.Sana tavsiyem Pct diye kesinlikle pregnil falan vurdurma eğer enanthathe kullanırsan sustanonda olay nasıl olur bilmiyorum.Ben ve arkadaşlarım kür sonu hiçbir pct uygulamadık kür içinde de günde 1 adet proviron aldık kür sonlarına doğru onuda bıraktık.Kür bitiminde hiç bir sıkıntı yoktu.Libido kürdekine yakın şekilde devam etti hiç bir düşüş olmadan.Kuvvettede düşme yok 2 ay geçmesine rağmen.Kan değerlerini ölçtürdük testesteron,östrojen seviyelerini tamamen normal.Bu Pct denilen olay zaten biraz hikaye çok yüksek dozajlar kullanmadıysan.Pct deki ilaçların zaten östrojen seviyene ditek etkisi yok,sen o ilaçların yan etkisinden faydalanarak böyle bir etki görmeye çalışıyorsun ama bu esnada görmeye çalıştığın faydadan çok zararı oluyor.
- lennox77
Anaplon 3 ya da 4 hafta ideal. 100 mg'a çıkabilirsin ama Milk Thistle al mutlaka
12 hafta uygundur Primo en uzun etkiye sahip depot ilaçlardandır kanda uzun kalır
12 hafta uygundur Primo en uzun etkiye sahip depot ilaçlardandır kanda uzun kalır
-
- Yeni Üye
lennox77 yazdı:Anaplon 3 ya da 4 hafta ideal. 100 mg'a çıkabilirsin ama Milk Thistle al mutlaka
Milk Thistle kür içinde ne kadar kaç mg alcaz kaç gun alcaz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 13 misafir