Ventolinden Verim Alamıyor muyum?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Ventolinden Verim Alamıyor muyum?

Mesaj gönderen testo »

dogukan62 yazdı:Merhaba. Ventolin kullanmaya başladım. Daha önceden bronşit geçirmiştim. Bu süreçte fısfıs olarak ve makineden baya bir bu tür ilaçları aldım. Sonra bronşit olmadığım anlaşıldı ve bu ilaçları bıraktım. Ventolin kullanıyorum günlük 2 tablet 5 saat ara ile fakat ne el titremesi ne terleme hiç bir yan etki görmedim. Sadece kalp çarpıntısı oluyor oda minimum. Şimdi yan etki görmemek güzel bir şey fakat ilacın etkisinden şüphe ettim fakat annem(40 yaşında) kendi ilacını alacağına yanlışlıkla ventolini almış kadının suratı kıpkırmızı su gibi terliyordu elleri titriyordu :) İlaç tepki vermiyor mu yoksa benim vücut mu alışmış?

Reseptörleri daha duyarlı kişilerde 1 tablet bile etkisini hissettirebilir. Etkiyi hissetmek istiyorsan kahve ile birlikte al. Gün içinde cafein tüketimini arttırıp dene. Ben şahsen kalbim ağzımda geziyorum.
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

dogukan62,

İnternette ketotifen etken maddesini aratırmanı öneririm. Ketotifen, Ventolin ve Clenbuterol'un kullandığı beta2 reseptörlerinin duyarsızlaşmasını önlüyormuş ve ya duyarsız olan beta 2 reseptörünü yeniliyormuş. Kullanımının doğru olup olmayacağını bilmiyorum şu anda araştırmaya devam edeceğim. Ventolin'in reseptörleri duyarsızlaştırma süresi için 3 ay kullanımı gerekliymiş.

Yeni bir bilgi edinirsem de bu konuya ekleyeceğim.
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Mesaj gönderen dogukan62 »

@testo antrenmandan önce kahve,enerji içeceği ile alıyorum. Fakat kafeini daha yükselteceğim.

@aet63 güzel bilgiler verip yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Deneyeceğim.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

dogukan62,

Eczanede Zaditen ve Astafen adı ile 2 ilaç var ve bunlar bu etken maddeyi içeriyor tabletinde 1 mg olmak üzere.

Bir hocama sorduğumda etkisi azalmaya başladığı zamanlar haricinde kullanmamamı söyledi. Ventolin zaten reseptörleri daha az yoruyor ve Ventolin süresince günlük 1 mg gibi kullanımlar kesinlikle yanlış olur dedi.

Seninle de bu bilgiyi paylaşmak istedim. Eğer ben de aynı sıkıntıyı yaşarsam mutlaka nasıl bir Ketotifen kullanımı yaptığımı bu konu altından yazarım.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

dogukan62,

Ventolin'den aldığın verim ile ilgili değişiklik var mı ?

Ben 8 mg doz ile harika sonuçlar aldım. Yanına T4 kullanacaktım ona bile gerek kalmadı diyebilirim.

İyi günler.
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Mesaj gönderen dogukan62 »

Kürüm yeni bitti 1-2 hafta içinde yeniden kullanmaya başlayacağım.
Clenbuterol de bende bir işe yaramadı.

Zaditen kullanımı ile iligli bilgi verebilir misin?
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Ben Zaditen kullanmadım direkt Ventolin aldım ve bende işe yaradı.

Ancak her gün Ventolin ile beraber alımının yanlış olduğunu söyleyenler de var internette.

Ben kullanacak olsaydım 1 hafta kullanır arkasından Ventolin kullanımına başlardım bir mantığa dayandırmadan.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 5 misafir