Ventolinden Verim Alamıyor muyum?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 11 kez
Ventolinden Verim Alamıyor muyum?
Merhaba. Ventolin kullanmaya başladım. Daha önceden bronşit geçirmiştim. Bu süreçte fısfıs olarak ve makineden baya bir bu tür ilaçları aldım. Sonra bronşit olmadığım anlaşıldı ve bu ilaçları bıraktım. Ventolin kullanıyorum günlük 2 tablet 5 saat ara ile fakat ne el titremesi ne terleme hiç bir yan etki görmedim. Sadece kalp çarpıntısı oluyor oda minimum. Şimdi yan etki görmemek güzel bir şey fakat ilacın etkisinden şüphe ettim fakat annem(40 yaşında) kendi ilacını alacağına yanlışlıkla ventolini almış kadının suratı kıpkırmızı su gibi terliyordu elleri titriyordu
İlaç tepki vermiyor mu yoksa benim vücut mu alışmış?

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Re: Ventolinden Verim Alamıyor muyum?
Arkadaşım fısfıs dediğin şeylerin aynısından ben de kullandım bronşit başlangıcı olduğumda ve tedavim bitince bıraktım.
Ben de PCT sonrası diğer küre kadar olan sürede Ventolin ve seninkinden farklı olarak Levotiron T4 kullanmayı planlıyorum.
Yan etki yaşarsan veya verim aldığını görürsen mutlaka bu konu altından bilgi paylaşımında bulunmanı rica ederim.
Ben de PCT sonrası diğer küre kadar olan sürede Ventolin ve seninkinden farklı olarak Levotiron T4 kullanmayı planlıyorum.
Yan etki yaşarsan veya verim aldığını görürsen mutlaka bu konu altından bilgi paylaşımında bulunmanı rica ederim.
-
- Yeni Üye
ventolinin bendede hiç bir yan etkisi olmadı bu bahsettikleri titreme ıvır zıvır clenbuterolde aynı kiloda vermedim hiç herkesde işe yaramıyor demekki başka ürünler dene derim
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 11 kez
aet63 t4 ile kullanmayı bende düşünüyorum, fakat tiroid dengesi bozulur diyorlar.
Bu konuda aydınlatan biri olursa gerçekten çok iyi olacak.
gecekartali başka ürünleri açabilir misin
Bu konuda aydınlatan biri olursa gerçekten çok iyi olacak.
gecekartali başka ürünleri açabilir misin
-
- Yeni Üye
dogukan62,
Şu anda bir çok yabancı forumda konu açtım. T4'ün doğal üretime ve dengeye olan zararlarını sordum ve kaynak da istedim.
Bakalım eğer güvenilir bir kaynak gösterirlerse burada da paylaşacağım.
Bu arada aynı küre Metformin de düşündüm ancak araştırmalarım devam ediyor üçü bir arada olursa zararlı olur mu diye. Burada da sonuçları paylaşacağım.
Şu anda bir çok yabancı forumda konu açtım. T4'ün doğal üretime ve dengeye olan zararlarını sordum ve kaynak da istedim.
Bakalım eğer güvenilir bir kaynak gösterirlerse burada da paylaşacağım.
Bu arada aynı küre Metformin de düşündüm ancak araştırmalarım devam ediyor üçü bir arada olursa zararlı olur mu diye. Burada da sonuçları paylaşacağım.
En son aet63 tarafından Prş Haz 11, 2015 9:59 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
Bu arada T4 kullanımı kimi konularda piramit olarak önerilmiş, kimi konularda sabit önerilmiş. T4'ü nasıl kullanmayı planlıyorsun eğer kullanacaksan ?
-
- Yeni Üye
Teşekkür ederim.
Güzel bilgiler yer alıyor. Ancak resmi bir araştırma linki olsa daha iyi olacak. Umarım bununla ilgili bir link bulurum ve paylaşırım.
Güzel bilgiler yer alıyor. Ancak resmi bir araştırma linki olsa daha iyi olacak. Umarım bununla ilgili bir link bulurum ve paylaşırım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir