Zayiflama kürü (Oxandrolone, Strambafort, Turanadex vs.)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
cekirge
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Zayiflama kürü (Oxandrolone, Strambafort, Turanadex vs.)

Mesaj gönderen cekirge »

Merhabalar.

Yas: 26
Boy: 180
Kilo: 85
Kol: 39 cm, Göbek: 94 cm , Gögüs: 102 cm
Spor gecmisi: 5 Yil Bodypump ve benzeri gurup fitness.
Amac: Yag yakip eger mümkün olursa az birazda kütle yapmak.

Resim

Iki aylik bir küre basladim. Assagidaki gibide bir planim var. Ilk kürüm oldugu icin siz degerli hocalarimdanda öneri ve tavsiye almak isterim.
GECE: 2 Turanadex
ANT ÖNCE: 1 Clenbuterol

Re: Zayiflama kürü (Oxandrolone, Strambafort, Turanadex vs.)

Mesaj gönderen madmax29 »

günde bir clen den cacık olmaz en az 4-5 adet kullanılmalı...diyette şart kardiyoda şart provirona gerek yok içtiklerin kür bile sayılmaz boş yere paranı harcama diğerleri kalabilir winstrolüde günde 40 mg ye kadar cıkabilirsin...
cekirge
Yeni Üye

Mesaj gönderen cekirge »

madmax29 yazdı:günde bir clen den cacık olmaz en az 4-5 adet kullanılmalı...diyette şart kardiyoda şart provirona gerek yok içtiklerin kür bile sayılmaz boş yere paranı harcama diğerleri kalabilir winstrolüde günde 40 mg ye kadar cıkabilirsin...

Yorumun icin tesekkürler. Clen kac saat araliklarla alabilirim?
Ayrica elimde arkadasin yarim kalmis Danabol tabletleri mevcut. Bu küre kombi edebilirmiyim yoksa kenarda dursun mu?
madmax29

danabol sakın uzak dur :) çorba etme işi danabol bulk kürlerinde ani güç ve kilo artışı için kullanılır ilaçlar devreye girene kadar...cleni 3-4 saat arayla at..en son tableti akşam yediyi geçirme cünkü belli bir satten sonra çarpıntı ve uyku bozukluğu yapar...sadece clenle bile ciddi kilo verirsin...tabi clenlerin orjinalse piyasada cok fazla sahte clen var...
cekirge
Yeni Üye

Mesaj gönderen cekirge »

Cevaplarin icin tesekkürler, cok yardimci oldu. Gelismeyi 1 ay sonra burdan paylasirim.
cekirge
Yeni Üye

Mesaj gönderen cekirge »

Resim

Evet arkadaslar söz verdigim gelisimi burdan yayinliyorum. 2 hafta önce cekmis oldugum resim.

Kür %80 de.

Yapmis oldugum diyette, karbonhidrati kesip saglikli ve cesitli yaglarla proteini kombine ederek gidiyorum. Yemekleri genelde balik, tavuk ve kirmizi et olarak belirliyorum. Supplement olarak vitamin d3, multi vitamin ve balik yagi seklinde kullaniyorum.

Hafif bir kür olmasina ragmen dikkatimi ceken önemli bir nokta CLEN in hic bir etkisini hissedemiyor olmam. Yani internette herkesin bahsettigi pramit tablosunu da uyguladim ama pek bir sey hissetmedim sanirim clen sahteydi. Onun disinda öyle göze carpan bir sey yok. Bunlarin yaninda haftada en az 4-5 kez anteremana gitmeye calisiyorum.
madmax29

valla dediğim gibi türkiyede babam getirip cleni verse bana içmem güvenmem tamamı sahte piyasadaki...bulgaristanda 5tl olan ilacın bile türkiyede 25-30tl alarak sahtesini iteliyolar millete vicdan denen bişey yok kimsede..geçen sene bnde bi dünya sahte clen içmiştim diodum bu ne ayak hiç bi işe yaramıyo...ne zamanki bu sene bulgaristana gidip gelen bir arkadaşımdan gerçek clenler gelmeye başladı o zaman bi ayda six pack cıktı yağ falan kalmadı...clenin orjinali gerçekten mucize sonuçlar veriyo arkadaşlar...ama dediğim gibi tr de gerçeği yok
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Eğer Clen'den etki alamadığını düşünüyorsan ve Bulgaristan'dan ürün getirtme şansın yoksa Ventolin 4 mg 100 tablet'i deneyebilirsin. Eczanelerde satılıyor 7,19 TL.
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

madmax29 yazdı:valla dediğim gibi türkiyede babam getirip cleni verse bana içmem güvenmem tamamı sahte piyasadaki...bulgaristanda 5tl olan ilacın bile türkiyede 25-30tl alarak sahtesini iteliyolar millete vicdan denen bişey yok kimsede..geçen sene bnde bi dünya sahte clen içmiştim diodum bu ne ayak hiç bi işe yaramıyo...ne zamanki bu sene bulgaristana gidip gelen bir arkadaşımdan gerçek clenler gelmeye başladı o zaman bi ayda six pack cıktı yağ falan kalmadı...clenin orjinali gerçekten mucize sonuçlar veriyo arkadaşlar...ama dediğim gibi tr de gerçeği yok

Madmax banada orijinal clen lazım.Nasıl iletişime geçebiliriz ? mail adresimi yazayım :metinav@gmail.com
cekirge
Yeni Üye

Mesaj gönderen cekirge »

aet63 yazdı:Eğer Clen'den etki alamadığını düşünüyorsan ve Bulgaristan'dan ürün getirtme şansın yoksa Ventolin 4 mg 100 tablet'i deneyebilirsin. Eczanelerde satılıyor 7,19 TL.

Önerin icin tesekkür ederim ama bundan gerisini diyet ve sporla götürmek istiyorum. Istedigim sekle kavusuncada bu sefer kütle artirmak icin beslenmeyi ve anteremani düzenliyicem. O zaman kür yaparmiyim yapmazmiyim verecegim 2 aylik arada belli olacak.

Not olarak belirteyim. Bu kürün bana katmis oldugu bir sey varsa, o da kas kütlemden zerre kaybetmemis olmamdir. Zayiflama yönünden yarari ne oldu karar veremedim cünkü asiri temiz beslenme ve sporla her halükarda olacakti.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir