merhaba arkadaslar ben 4. kur olarak trenbolone ace kurune basladim sizlerle paylasmak istiyorum ne kadar dogru kullandigimi bilmek istiyorum.
haftada 200 mg trenbolone ace ve 500mg sustanon ve gunde 40 mg danabol kullaniyorum.
suan 76 kilo %14 yag oranim var boy uzunlugu 1.75 amacim 80 kg ,olarak %12 yag orani yapabilmek sizce bu dogru kurmudur
bilgi verirseniz sevinirim cok teskkurler
tren kuru
Re: tren kuru
bana sorarsan tren A. mg olarak az geldi biraz piramit şeklinde yapabilirsin 2 haftadan sonra 300mg 4. haftadan sonra 375mg sonrasında aynı şekilde düşebilirsin kürnün uzunluğuna göre ayarlarsın onu ve danabolu bütün kür boyunca kullanma derim ben ilk 20 veya 30 gün kullansan yeterlidir ama diet en önemlisi bu işte onu güzel yaparsan hedefine rahatca ulaşırsın bu kür ile
oncelikle bilgi verdigin icin cok tesekkur ederim . danabol u zaten 5 haftadan sora birakacagim , kur uzunlugu 10 hafta dusuniyorum . tren. 10 hafta boyunca kullanmammi gerekiyor? sizin dediginiz gibi 2 haftadan sora artiracagim, diet derken sekerden yagdan uzak duruyorum peki karbonhidratidami az tuketmeliyim ? bilgi icin tesekkurler
küründe bir hata var gibi...ester bakımından ve amaç bakımından tren ent. kullanman daha doğru olur....tren act. cutting kürlerinde testo prop kullanılan bir esterdir...bunu düzeltirsen faydana olur birde sustanon yerin testo ent. daha iyi olacaktır
madmax29 yazdı:küründe bir hata var gibi...ester bakımından ve amaç bakımından tren ent. kullanman daha doğru olur....tren act. cutting kürlerinde testo prop kullanılan bir esterdir...bunu düzeltirsen faydana olur birde sustanon yerin testo ent. daha iyi olacaktır
elimde olan bu ilaclar ve bu kurle bi gelisme goremezmiyim ? bilgi icin cok tesekkurler
arkadaşlar kür elimde olan ilaça göre yapılmaz yapmayın allahaşkına vucudunuza hormon alıyosunuz neticede...elindeki trenleri saklarsın bir sonraki definasyon kürüne kullanırsın act. yerine ent olması lazım vucuddaki yarılanma süreleri farklı testo ile paralel çalışmıycak buda amacına göre seni aksatır fayda illaki görürsün ama doğrusu bu değil...satıcınla konuşup tren ent. ile değişebilirsin
tesekkurler hocam ozaman dediginiz gibi bu kuru durduruyorum zaten ilk haftasindayim , dogru urunleri temin edecegim cok tesekkurler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir