tren kuru

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
xguilex
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

tren kuru

Mesaj gönderen xguilex »

merhaba arkadaslar ben 4. kur olarak trenbolone ace kurune basladim sizlerle paylasmak istiyorum ne kadar dogru kullandigimi bilmek istiyorum.
haftada 200 mg trenbolone ace ve 500mg sustanon ve gunde 40 mg danabol kullaniyorum.
suan 76 kilo %14 yag oranim var boy uzunlugu 1.75 amacim 80 kg ,olarak %12 yag orani yapabilmek sizce bu dogru kurmudur
bilgi verirseniz sevinirim cok teskkurler
toldo195
Yeni Üye

Re: tren kuru

Mesaj gönderen toldo195 »

bana sorarsan tren A. mg olarak az geldi biraz piramit şeklinde yapabilirsin 2 haftadan sonra 300mg 4. haftadan sonra 375mg sonrasında aynı şekilde düşebilirsin kürnün uzunluğuna göre ayarlarsın onu ve danabolu bütün kür boyunca kullanma derim ben ilk 20 veya 30 gün kullansan yeterlidir ama diet en önemlisi bu işte onu güzel yaparsan hedefine rahatca ulaşırsın bu kür ile
xguilex
Yeni Üye

Mesaj gönderen xguilex »

oncelikle bilgi verdigin icin cok tesekkur ederim . danabol u zaten 5 haftadan sora birakacagim , kur uzunlugu 10 hafta dusuniyorum . tren. 10 hafta boyunca kullanmammi gerekiyor? sizin dediginiz gibi 2 haftadan sora artiracagim, diet derken sekerden yagdan uzak duruyorum peki karbonhidratidami az tuketmeliyim ? bilgi icin tesekkurler
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

küründe bir hata var gibi...ester bakımından ve amaç bakımından tren ent. kullanman daha doğru olur....tren act. cutting kürlerinde testo prop kullanılan bir esterdir...bunu düzeltirsen faydana olur birde sustanon yerin testo ent. daha iyi olacaktır
xguilex
Yeni Üye

Mesaj gönderen xguilex »

madmax29 yazdı:küründe bir hata var gibi...ester bakımından ve amaç bakımından tren ent. kullanman daha doğru olur....tren act. cutting kürlerinde testo prop kullanılan bir esterdir...bunu düzeltirsen faydana olur birde sustanon yerin testo ent. daha iyi olacaktır

elimde olan bu ilaclar ve bu kurle bi gelisme goremezmiyim ? bilgi icin cok tesekkurler
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

arkadaşlar kür elimde olan ilaça göre yapılmaz yapmayın allahaşkına vucudunuza hormon alıyosunuz neticede...elindeki trenleri saklarsın bir sonraki definasyon kürüne kullanırsın act. yerine ent olması lazım vucuddaki yarılanma süreleri farklı testo ile paralel çalışmıycak buda amacına göre seni aksatır fayda illaki görürsün ama doğrusu bu değil...satıcınla konuşup tren ent. ile değişebilirsin
xguilex
Yeni Üye

Mesaj gönderen xguilex »

tesekkurler hocam ozaman dediginiz gibi bu kuru durduruyorum zaten ilk haftasindayim , dogru urunleri temin edecegim cok tesekkurler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir