Boldenon Kullanan Arkadaşlar Yardım?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
truva06
Yeni Üye

Boldenon Kullanan Arkadaşlar Yardım?

Mesaj gönderen truva06 »

Forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar bu ürünün 4 haftadan sonra gözle görülür sonuç verdiğini, işlemeye başladığını söyledi. Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim? Ben Boldenon küründe 4. Haftaya girdim. Şimdiye kadar Kütle de gözle görülür bir artış yok. Ne zaman etki görürüm bu meretten? Haftalık doz 600 mg
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Boldenon Kullanan Arkadaşlar Yardım?

Mesaj gönderen lennox77 »

Yarılanma süresinin 21-28 gün arası olduğu düşünülürse takip eden şu zamanda etkileri görmeye başlamanız gerekir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
truva06
Yeni Üye

Mesaj gönderen truva06 »

4. enjeksiyonu yeni yaptım. heseplarıma göre bu gün 25. gün bu günlerde etkisini görürüm insallah

lennox77 yazdı:Yarılanma süresinin 21-28 gün arası olduğu düşünülürse takip eden şu zamanda etkileri görmeye başlamanız gerekir
truva06
Yeni Üye

Mesaj gönderen truva06 »

gece terlemeleri falan cok olmaya basladı gecen hafta. aşırı terleme. hacim olarak sonucları gösterir umarım kullanmaya devam.

lennox77 yazdı:Yarılanma süresinin 21-28 gün arası olduğu düşünülürse takip eden şu zamanda etkileri görmeye başlamanız gerekir
akyuzse
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen akyuzse »

Boldenon gelişmesi çok yavaş olur. Bir anda mükemmel bir sıçrayış bekleme. Ben 7 haftadayım orallardan gördüğüm etki dışında pek bir şey görmedim henüz. Only testo kürü gibi ilerliyor biraz da.
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen mario29 »

boldenonun tam olarak etkileri 8. yada 9. haftadan sonra başlıyor sabretmek lazım en azından bende öyle olmuştu.
truva06
Yeni Üye

Mesaj gönderen truva06 »

yuhhh
roid
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen roid »

Tren acet. üstüne tanımam

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 5 misafir