Boldenon Kullanan Arkadaşlar Yardım?
Boldenon Kullanan Arkadaşlar Yardım?
Forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar bu ürünün 4 haftadan sonra gözle görülür sonuç verdiğini, işlemeye başladığını söyledi. Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim? Ben Boldenon küründe 4. Haftaya girdim. Şimdiye kadar Kütle de gözle görülür bir artış yok. Ne zaman etki görürüm bu meretten? Haftalık doz 600 mg
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Boldenon Kullanan Arkadaşlar Yardım?
Yarılanma süresinin 21-28 gün arası olduğu düşünülürse takip eden şu zamanda etkileri görmeye başlamanız gerekir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
4. enjeksiyonu yeni yaptım. heseplarıma göre bu gün 25. gün bu günlerde etkisini görürüm insallah
lennox77 yazdı:Yarılanma süresinin 21-28 gün arası olduğu düşünülürse takip eden şu zamanda etkileri görmeye başlamanız gerekir
gece terlemeleri falan cok olmaya basladı gecen hafta. aşırı terleme. hacim olarak sonucları gösterir umarım kullanmaya devam.
lennox77 yazdı:Yarılanma süresinin 21-28 gün arası olduğu düşünülürse takip eden şu zamanda etkileri görmeye başlamanız gerekir
Boldenon gelişmesi çok yavaş olur. Bir anda mükemmel bir sıçrayış bekleme. Ben 7 haftadayım orallardan gördüğüm etki dışında pek bir şey görmedim henüz. Only testo kürü gibi ilerliyor biraz da.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 6 misafir