Son form Resim Yüklendi

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Roy Jones JR
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Boldenon _ t.enant. (kur gunlugum) Resim Yüklendi ..

Mesaj gönderen Roy Jones JR »

Arkadaşlar kur biteli 2 hafta oldu. 2 kg kayip var yağ orani ayni. 3 kg net adele aldim gibi görünüyor. Ben çok iyi olduğunu düşünüyorum. Tatmin etti kur ortasi markadegisimi olmasa belki daha iyi olurdu. Bvs gerçekten super bi marka onda yasadigim etkileri alpha da yasamadim. Ama kuvvet kaybi çok moralini bozdu. Ağustos ortasi deca kurune baslicam. Bu sefer daha iyi beslenme ile daha iyi daha bulk bi vücut düşünüyorum. Hedef 85+ olacak . sizce decayi kaç hafta yapmaliyim ?
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

decada 10 hafta ideal. 5-8.haftalar patlama dönemi oluyor.bence en az 2-3 ay dinlendir vücudu
175cm
85kg
BodyUploading
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen BodyUploading »

Son durum nedir kardeşim ?
Kilo kaybı,yağlanma,testis küçülmesi,saç dökülmesi vs oldu mu ve 2. Küre başladın mı
Kullanıcı avatarı
Saffet0618
Yeni Üye

Mesaj gönderen Saffet0618 »

Roy Jones JR

kardeşim ben hiç küre girmedm ama senden daha iyi vücudum var. Beslenmeme dikkat etmiyorum protein tozu kullanmıyorum (1 sene kullandım 2.5 aydır kullanmıyorum) seni yermek için söylemiyorum ama küre başlamadan önce glutamin kreatin p.tozu ve noox2 tarzı güç artırıcı kullan gerçek gücün artsın tam formda hissederken gir küre. kür bitince de noox 2 ve kreatin yüklemesi yap güç düşüşü minimum olur.

bende deca + enanthate + danabol kürüne gircem 4 kutu p.tesi tozu 2.3 kg + 3 kutu 3.kg lik progainer var küre girmeden önce 1 ay çok fena doğal kasılıp tam formdayken giricem 2 sene spor geçmişim var 74 kg yim tozu bırakmadan önce 77 idim
No Supplement
No Steroids
Yes Biceps Curl 40KG
Yes Bench Press 90KG
Yes Deadlift 80KG
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

Saffet0618 forumda yenisiniz anlaşılan...ama size tavsiyem kimseyi burada bir yarış içine sokmuyoruz. benim senden iyi vucudum var vs..demek konuyu açan arkadaşa bişey kazandırmayacağı gibi motivsayon olarakda bir işe yaramaz. en güzeli bu forumdan 1 kelime artı bilgide olsa okuyup öğrenmeye bakmatır. protein tozu vs...hiçbir zaman bb de başrolde olmamıştır. bu yüzden her öğün toz yutsanızda gelişiminizi düzenli beslenmeden sağlayamassınız. herkesin genetiği farklıdır siz kısa sürede yol alırsınız kimileri çok daha fazla gayret eder yol alır ama bu şekilde yaklaşımla kimseden yardım görme olasılığınız olmaz.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

fotodada oyle ıyı bır vucut var gıbı gorunmuor saffe;) :DDDD 6 ayda bır cogunun yaptıgı kadar bır vucut;) uslup hos degıl
En son samet_61 tarafından Sal Eyl 30, 2014 8:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Olsun, kardeşimiz uğraşmış bir şeyler yapmış bizden yardım istemezse bildiği gibi devam etsin böyle de güzel.

Lendine itimatı olan bir genç biz de tabbi yoldan gelişmesini görürüz.
DirtySelf
Yeni Üye

Mesaj gönderen DirtySelf »

Başarılı bir çalışma yapmışsın kardeşim çevremde senin ilk halin gibi olan arkadaşlarıma sürekli senin fotoğraflarını gösteriyorum onları motive etmeye ve bu spora kazandırmaya çalışıyorum gerçekten harikasın :)
Roy Jones JR
Yeni Üye

arkadaşlar şuan ikinci kürümdeyim bu nedenle uzun bi müddet sizleri cevaplıyamadım tam konsantre yola devam etmekteyim :) deca suta ile başladım fakat sustanın psikolojik bunalımlarını daha fazla kaldıramıcamı farkettim ve 5. haftada kesip 5 haftalık aradan sonra yeni bir deca enanthat kürüne başladım şuan herşey süper gidiyo. kilo artışım harika 76.7 kg yim suan kolum soğuk 38.5 güc artışı çok iyi bakalım hedefim 88-90 kg. saffet kardeşimin görüşlerinde bi kötü niyet sezmiyorum şahsıma karşı. fakat biraz böbürlenmiş :) DirtySelf cok teşekkür ederim dostum azim ve kararlılık olduktan sonra insan bi şekilde yol katede biliyo ben anormal bi şekilde zayıftım ve uyusturucu bagımlısı birisiydim ama bi anda kendimi yeniledim. Bi anlamda Gözlerimi acıp GERCEK hayata baktım. İnşallah bazı arkadaşlarıma ilham verebiliyorumdur. Kür sonu Tekrar resimlerimi koyucam. Galiba bu kürle biraz daha seviyemi yükslticem. Teşekkürler :)
Roy Jones JR
Yeni Üye

Son form resim yuklendi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir