Son form Resim Yüklendi
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Boldenon _ t.enant. (kur gunlugum) Resim Yüklendi ..
Arkadaşlar kur biteli 2 hafta oldu. 2 kg kayip var yağ orani ayni. 3 kg net adele aldim gibi görünüyor. Ben çok iyi olduğunu düşünüyorum. Tatmin etti kur ortasi markadegisimi olmasa belki daha iyi olurdu. Bvs gerçekten super bi marka onda yasadigim etkileri alpha da yasamadim. Ama kuvvet kaybi çok moralini bozdu. Ağustos ortasi deca kurune baslicam. Bu sefer daha iyi beslenme ile daha iyi daha bulk bi vücut düşünüyorum. Hedef 85+ olacak . sizce decayi kaç hafta yapmaliyim ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
Son durum nedir kardeşim ?
Kilo kaybı,yağlanma,testis küçülmesi,saç dökülmesi vs oldu mu ve 2. Küre başladın mı
Kilo kaybı,yağlanma,testis küçülmesi,saç dökülmesi vs oldu mu ve 2. Küre başladın mı
- Saffet0618
- Yeni Üye
Roy Jones JR
kardeşim ben hiç küre girmedm ama senden daha iyi vücudum var. Beslenmeme dikkat etmiyorum protein tozu kullanmıyorum (1 sene kullandım 2.5 aydır kullanmıyorum) seni yermek için söylemiyorum ama küre başlamadan önce glutamin kreatin p.tozu ve noox2 tarzı güç artırıcı kullan gerçek gücün artsın tam formda hissederken gir küre. kür bitince de noox 2 ve kreatin yüklemesi yap güç düşüşü minimum olur.
bende deca + enanthate + danabol kürüne gircem 4 kutu p.tesi tozu 2.3 kg + 3 kutu 3.kg lik progainer var küre girmeden önce 1 ay çok fena doğal kasılıp tam formdayken giricem 2 sene spor geçmişim var 74 kg yim tozu bırakmadan önce 77 idim
kardeşim ben hiç küre girmedm ama senden daha iyi vücudum var. Beslenmeme dikkat etmiyorum protein tozu kullanmıyorum (1 sene kullandım 2.5 aydır kullanmıyorum) seni yermek için söylemiyorum ama küre başlamadan önce glutamin kreatin p.tozu ve noox2 tarzı güç artırıcı kullan gerçek gücün artsın tam formda hissederken gir küre. kür bitince de noox 2 ve kreatin yüklemesi yap güç düşüşü minimum olur.
bende deca + enanthate + danabol kürüne gircem 4 kutu p.tesi tozu 2.3 kg + 3 kutu 3.kg lik progainer var küre girmeden önce 1 ay çok fena doğal kasılıp tam formdayken giricem 2 sene spor geçmişim var 74 kg yim tozu bırakmadan önce 77 idim
No Supplement
No Steroids
Yes Biceps Curl 40KG
Yes Bench Press 90KG
Yes Deadlift 80KG
No Steroids
Yes Biceps Curl 40KG
Yes Bench Press 90KG
Yes Deadlift 80KG
Saffet0618 forumda yenisiniz anlaşılan...ama size tavsiyem kimseyi burada bir yarış içine sokmuyoruz. benim senden iyi vucudum var vs..demek konuyu açan arkadaşa bişey kazandırmayacağı gibi motivsayon olarakda bir işe yaramaz. en güzeli bu forumdan 1 kelime artı bilgide olsa okuyup öğrenmeye bakmatır. protein tozu vs...hiçbir zaman bb de başrolde olmamıştır. bu yüzden her öğün toz yutsanızda gelişiminizi düzenli beslenmeden sağlayamassınız. herkesin genetiği farklıdır siz kısa sürede yol alırsınız kimileri çok daha fazla gayret eder yol alır ama bu şekilde yaklaşımla kimseden yardım görme olasılığınız olmaz.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
fotodada oyle ıyı bır vucut var gıbı gorunmuor saffe;)
DDD 6 ayda bır cogunun yaptıgı kadar bır vucut;) uslup hos degıl

En son samet_61 tarafından Sal Eyl 30, 2014 8:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Olsun, kardeşimiz uğraşmış bir şeyler yapmış bizden yardım istemezse bildiği gibi devam etsin böyle de güzel.
Lendine itimatı olan bir genç biz de tabbi yoldan gelişmesini görürüz.
Lendine itimatı olan bir genç biz de tabbi yoldan gelişmesini görürüz.
Başarılı bir çalışma yapmışsın kardeşim çevremde senin ilk halin gibi olan arkadaşlarıma sürekli senin fotoğraflarını gösteriyorum onları motive etmeye ve bu spora kazandırmaya çalışıyorum gerçekten harikasın 

-
- Yeni Üye
arkadaşlar şuan ikinci kürümdeyim bu nedenle uzun bi müddet sizleri cevaplıyamadım tam konsantre yola devam etmekteyim
deca suta ile başladım fakat sustanın psikolojik bunalımlarını daha fazla kaldıramıcamı farkettim ve 5. haftada kesip 5 haftalık aradan sonra yeni bir deca enanthat kürüne başladım şuan herşey süper gidiyo. kilo artışım harika 76.7 kg yim suan kolum soğuk 38.5 güc artışı çok iyi bakalım hedefim 88-90 kg. saffet kardeşimin görüşlerinde bi kötü niyet sezmiyorum şahsıma karşı. fakat biraz böbürlenmiş
DirtySelf cok teşekkür ederim dostum azim ve kararlılık olduktan sonra insan bi şekilde yol katede biliyo ben anormal bi şekilde zayıftım ve uyusturucu bagımlısı birisiydim ama bi anda kendimi yeniledim. Bi anlamda Gözlerimi acıp GERCEK hayata baktım. İnşallah bazı arkadaşlarıma ilham verebiliyorumdur. Kür sonu Tekrar resimlerimi koyucam. Galiba bu kürle biraz daha seviyemi yükslticem. Teşekkürler 

-
- Yeni Üye
Son form resim yuklendi
http://www.hizliresimyukle.com/image/B5vF
http://www.hizliresimyukle.com/image/B5I3
http://www.hizliresimyukle.com/image/B5IE
Son form arkadaslar. Tren yapmadan önce bi deca daha ypmalimiyim sizce ?
http://www.hizliresimyukle.com/image/B5I3
http://www.hizliresimyukle.com/image/B5IE
Son form arkadaslar. Tren yapmadan önce bi deca daha ypmalimiyim sizce ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir