Yardımlarınızı Bekliyorum...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Yardımlarınızı Bekliyorum...

Mesaj gönderen lennox77 »

İlk kürünüze girecekseniz definasyon çok önermem tabi aşırı yağlı bir durum yoksa ortada
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
BodyUploading
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen BodyUploading »

Aşırı bir yağ yok ortada hocam şuan %15~16 civarı kas kütlem 68-70 arası kilo 86 boy 185 yaş 21.definasyon kürü istememin sebebi kür+iyi bi diyetle yağ yüzdemi iyi bi seviyeye düşürüp sonra doğal devam etmek.spor geçmişim var 2 yıldır da aktif olarak Fenerbahçe'de boks yapıyorum.Bel bölgemde (böbrelerin hizası) ve kalçalarda aşırı yağlanma var son ölçümde %11 çıkmıştı ödem mi var ne var bilmiyorum kendimi bildim bileli yakamadım bel bölgesindeki bölgesel yağlanmayı.bu konuda bir kür önerirseniz iyi olur hocam.definasyon önermiyosanızda nasıl yapayım hacim+sonrasında definasyon mu yapayım,sonrasında doğal devam etmem mümkün mü ? Fotolar atıcam vücut hakkında daha iyi yorum yapabilmeniz için.
asterix
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen asterix »

isterseniz vermodje temin edebilirim
BodyUploading
Yeni Üye

Küre karar verdikten sonra ilaçları ona göre temin edicm.
Lennox77,iron_man,_Blacknight_,hammerstorm,overall hocalarımdan ve forum doayenletinden yardım bekliyorum.
BodyUploading
Yeni Üye

Lennox77 hocam bana önerdiğiniz kürü direk temin edip başlamak istiyorum
BodyUploading
Yeni Üye

Forumun hepsini okudum nerdeyse
Bolde testo ve dana kürü düşünüyorum ilk kür için
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

kardeşinm güzel sözlerin için sana teşekkür ederim. yine böyle özlü sözler gibi girmek istemiyorum lafa ama klasik olan bazı şeyler var tıpkı 2x2 = 4 gibi. şu an mevsimsel olarak kışa gidiyoruz ve dünyadaki rutinde birçok sporcu kışın bulka girer bunun nedeni kışın insan metobolizması yakıma değil depolamaya geçer enerjisi yükselir gücü arta yani eğer bir başlangıc yapacaksan bu kesinlikle bulk kürü olmalıdır. ben hiç kimseye bulka girmeden definasyon önermem kaldıki şu anki mevsime göre definasyona girmek daha zordur. yağ yakımı işini kafana çok takma cünkü testo. yağ yakımını zaten arttırıyor yediğine içtiğine dikkat edip güzel bir bulk kürünü en az kasım ortası olmak kaydıyla yapabilirsin 12 haftalık kürden sonra 2 ay dinlenip definasyona girip yaza bomba gibi olabilirsin ama dediğimi unutma önce güçlen küre hazır hale gel sonra sana kür için yardım edelim.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir