Sustanon - deca kürü (2. Kür)
Re: Sustanon - deca kürü (2. Kür)
peki kaçar mg olmalı winstrol enjekte ve haftanın 3 günü vurulması yeterli olur mu acaba? mesela pazartesi çarşamba cuma vurulsam ve kaçar mg gerekli?
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
bende enjeksiyondan yanayım. tableti karaciğeri gereksiz yorduğu kanaatindeyim. fakat boldenone kürüne winstrol eklemek tamamen mantık hatasıdır.
Boldenoneun amacı kas için su çekmesi ve kaliteli kas yapımını amaçlaması. winstol ile boldenone un çektiği suyu atınca, dolayısıyla boldenone u da çöpe atmış boşa enjeksiyon yapmış olacaksınız.. bulk ardından kısa 6-8 haftalık bir definasyon yapıp sadece prop belki yanına masteron la bile olsa winstrol kullanmak daha mantıklı olur.
Ama dediğim gibi bolde kürü içinde winstrol olmaz.
Boldenoneun amacı kas için su çekmesi ve kaliteli kas yapımını amaçlaması. winstol ile boldenone un çektiği suyu atınca, dolayısıyla boldenone u da çöpe atmış boşa enjeksiyon yapmış olacaksınız.. bulk ardından kısa 6-8 haftalık bir definasyon yapıp sadece prop belki yanına masteron la bile olsa winstrol kullanmak daha mantıklı olur.
Ama dediğim gibi bolde kürü içinde winstrol olmaz.
kürü primobolan girmeye karar verdim, diğer kürden 5 tane fazladan kalan vardı elimde şimdi de teker teker 17 şer liradan toplayacağım. Yabancı forumlarda winstrol anavar primobolanın harikalar yarattığı yazılmış böyle bir kombinasyon denemeyi planlıyorum ama ilaçları toplamam ekim ayını bulur gibi geliyo, kasım gibide küre başlarım diye düşünüyorum. primobolan seçmemdeki amaç ise hem eczane ürünü olması hem de boldenone a nazaran daha az su çekmesi. 12 hafta 500 sustanon ve 400 ya da 500 primo girmeyi planlıyorum arkadaşlar umarım hayırlısı olur...
Sustanonu 750 mg yapmam bana ne gibi fayda veya zarar sağlar sizce Arkadaşlar? Enjeksiyonları da eod yapmayı düşünüyorum
- UncleO
- Forum Duayeni
EOD enjeksiyonla fazla fantaziye kaçmaya gerek yok bence. EOD biraz da yorar insanı. enjeksiyonları kaçırma erteleme v.s. haftada 2 ye bölüp 1 gün susta 1gün primo şeklinde yapabilirsiniz. EOD da artı çok bir yararı olmayacak. Sustanon 750 yapabilirsiniz. 500e göre 2 kat yada 5003 göre ekstrem bir fark olmasada tabiki fark olacaktır. Tabi yeterli idman ve beslenme ile. Sonuçta beslenme yoksa aldığınız testo nun da anlamı yok. Ciddi bir tavsiye olarak şunu önerebilirim: susta yerine enanthate yada cypionate..
Mesela pazartesi 3 ml sustanon cuma 5 ml primobolan şeklinde ya da pazartesi 2 ml sustanon 3 ml primo cuma 1 ml sustanon 2 ml primo. Hangisini önerirsiniz? Primobolan depot olduğundan dolayı haftada 1 gün seçilip vurulması onundaha efektif kılacaktır deniyor biçoğu yerde. Siz ne dersiniz?
- UncleO
- Forum Duayeni
pazartesi 3ml susta - perşembe 5ml primo şeklinde olabilir. arada 3 gün olması iyi olur. enjeksiyonları her hafta aynı güne getirmekte fayda var.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir