Sustanon - deca kürü (2. Kür)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
s3lcukkk
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Sustanon - deca kürü (2. Kür)

Mesaj gönderen s3lcukkk »

Herkese merhabalar arkadaşlar, forumda yeniyim. İlk kürüm sustanon ve primobolandı 2. Kürü tekrar aynısı yapıcaktım fakat primobolan cok pahalandı ve ben de boldenon-tren-deca 3lüsü arasından decaya karar verdim. Treni 2. Kürden girmek istemedim bir sonraki kür belki. Kafamdaki kür planı şu şekilde:

1-10 hafta 500 mg sustanon
1-8 hafta 400 mg deca

Enjeksiyonları her pazartesi ve cuma yapmayı düşünüyorum. Bu küre turinabol eklemem gerekli midir sizce? 2 günde 1 yarım armidex alıcam. Decayı henüz almadım balkan pharma düsünüyorum marka konusunda tavsiyede bulunabilecek arkadaşlara ihtiyacım var :) teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: Sustanon - deca kürü (2. Kür)

Mesaj gönderen UncleO »

İlk kür 2. yada 3. kür için sustanon yerine testo enanthate yada cypionate kullanmak herzaman daha iyidir. Sustanon yapısında 4 ester testosterone bulundurur. Yarılanma ömürleri farklı olduğu için kandaki toplam testosterone oranları da dalgalı şekilde olacaktır. Buda idmanlarda performans değişikliğine sebep olabileceği gibi, vücudun anabolik evresinde kandaki testo miktarının dalgalı olmasından ziyade tek esterde sürekli yükselen grafik çizmesi her zaman daha iyi sonuç verecektir.

İlk kür yada 2. kür için trenbolone u ertelemek isabetli bir karar olmuş. 2. kür için ise deca yerine boldenone tercih etmek daha iyi olacaktır. Deca ya geçmeden boldenone dan verim almak ve decayı 3. küre ve trenbolonu 4. küre saklamak, tabiri caizse basamakları sıra sıra çıkmak hafif kürlerden hard kürlere doğru gitmek daha iyidir.

Kür sürenizde gelince 10 hafta bence kısa. Birçok başlıkta da belirttiğim gibi, kürden maksimum verimi 8. hafta ve sonrası almaya başlarsınız. İlaçların yarılanma ömrü ve kandaki miktarları hesapladığınızda. Hâl böyleyken 10. haftada kürü kesmek oldukça mantıksızdır. enaz 12 hafta yapmanız daha iyi olacaktır. Şahsi tavsiyem 16 haftadır.

İlk 4 hafta danabol ekleyebilir (günde 30mg veya 40mg) 3. hafta sonrası boldenone a başlayabilirsiniz. Boldenone 400mg olarak kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
s3lcukkk
Yeni Üye

Hocam sustanon seçmemdeki amaç tamamen eczane ürünü olması, testo e lerin çoğu sahteymiş şu an piyasada. İlk kürdeki sustanondan çok iyi sonuç aldım bu da etken tekrar sustanon kullanmama. Deca konusunda haklısınız boldenon olabilir onun yerine. Bvs labs nasıldır boldenonu?
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

piyasada bulabileceğin BVS, Balkan ve Alpha larda onay kodu ile kendi sitelerinden onaylatıp alabileceğin orjinal ürünler mevcut. Piyasadaki enanthate lar sahte genellemesi yanlış olur. BVS Labs ürünleri genel anlamda iyidir. tercih edebilirsin.
Kullanıcı avatarı
s3lcukkk
Yeni Üye

Hocam onaylatıp alma derken? Aldıktan sonra kontrol etme olayını mı diyorsunuz? Bir de primobolan hakkında ne düşünüyorsunuz 17 tl 1 ampule değer mi sizce?
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

evet aldıktan sonra onay kodları ile onaylatabiliyorsun. eğer onaylatmada sorun yaşarsan temin ettiğin satıcıya iade edebilirsin. tabi bunu satıcı ile önce görüşmen gerek. herkes iade almayabilir. Priimobolan iyi bir seçenek. Primoyu haftada 400-500mg olarak kullanırsanız güzel bir sonuç alabilirsiniz. fiyat olarak sorarsanız bence çok para. onun yerine boldenone tercih edilmesi daha mantıklıdır.
Kullanıcı avatarı
s3lcukkk
Yeni Üye

Abi 17 tl diyo 8.5 tl olsa zaten alıcaktım ama 17 nedir baba çok para.. Primobolan 600 mg 400 ün vereceğinden fazlasını verir mi sizce yoksa sadece yan etki olarak mı geri döner?
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

600 e gerek yok. 400 enfazla 500 yeterli. 17 TL oldukça fahiş bir fiyat. karaborsa. ben olsam 5 kuruş vermezdim. boldenone dan da güzel verim alırsın. primobolan deyince aklına ahım şahım bir etki gelmesin. Primobolan anabolik-androjenik oranı: 88:44 dür. Boldenone ise 100:50 dir. Boldenone hertürlü tercih edilir.
Kullanıcı avatarı
s3lcukkk
Yeni Üye

Kür sustanon boldenon winstrole dönecek gibi :) hayırlısı bakalım... Bir de winstrolün tableti ve enjeksiyonu arasında fark yok deniyor bu doğru mudur sizce?
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

yinede enjekteden yanayım tablet olarakta kullanılabilir 4hafta yeterlidir sert görünüm için

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 1 misafir