libido sorunu
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
libido sorunu
merhabalar martta deca danabol testosterone enanthate kürüne girmiştim dozajları net hatırlamıyorum ama genel kural olarak androjeni anobolizandan yüksek tuttum kürden verim alamadığım gibi ne zaman cinsel ilişkiye girmeye kalksam ereksiyon problemi yaşıyorum kürden birkaç ay sonra üroloğa gittim hormon ölçümlerinde hepsi normal değerlerde çıktı ben vücudumun bir sebepten testosteronu kullanamadığını düşünüyorum çünkü 20 yaşına girmek üzereyim sakallarım çok seyrek zor ereksiyon oluyorum oda tam değil ve girdiğim kürden verim alamadım ama çelişkili olarak sesim kalın ve adem elmam bayağı belirgin aklıma gelen sebepler stres hormonu kortizolun testosteronu yıkabileceği ama çok stresli yaşamıyorum tabiki dolaşımsal bir problemde olabilir (penise kan gitmemesi veya testosteronun gerektiği gibi taşınamaması) gibi tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: libido sorunu
Valla yazinda cok dogru seyler yazmissin dolasimsal olabilir.reseptorlerde sorun olabilir ilac sahte olabilir
deca kürlerinde böyle şeyler olabiliyor ama kürün üzerinden çok geçmiş düzelme yoksa sorun olabilir deca dick denilen olay. bide kürünü detaylı anlatabilirsen iyi olur yorum yapmamız açısından
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Prolaktin seviyen yükselmiş olabilir, bir endokrine gidip prolaktin seviyene baktır derim ben, prolaktinde herhangi bir sorun yoksa bir üroloğa gidip bir de penil dopler yaptırabilirsin.
-
- Yeni Üye
cevaplar için teşekkürler prolaktin lh(ki bu hipofiz bezinde problem olmadığını gösterir bildiğim kadarıyla) testosteron östrojen progetron ve aklıma gelmeyen bazı diğer hormonlar kürden birkaç ay sonra ölçtürdüğümde hepsi normal değerlerde çıktı kürüm hatırladığım kadarıyla 1-8 hafta 350-400 deca 1-6 hafta 30-40 danabol 1-10 hafta 500 testo enanthate kürle birlikte arimidex kullandım zaten östrojen sorunu çıkmadı yazdığım gibi birde bu sorunların kürden kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü beslenmeyide çok iyi yaptım hergün en az 240 gr protein tabiki karbonhidrat su hiçbir şeyi eksik yapmadım bu kürle epey kas ve su kazanmam lazımdı ama olmadı kilom neredeyse hiç değişmedi ben vücudumun testosteronun çoğunu kullanmadığını düşünüyorum bu sitede testosteron hormonunu çok iyi bilen arkadaşlar ve hocalar olduğunu düşünüyorum doktorada yine gideceğim ama doktorun diyeceğini biliyorum steroid kullanmışsın ondan diyecektir doktorlar bu konuda önyargılı bildiğiniz gibi bu yüzden buraya yazdım bu arada dolaşımsal problemlerle ilgili sigara içmiyorum fast food çok az tüketiyorum alkol haftada 1-2 defa içiyorum yardımcı olabilecek herhangi bir tavsiye teşhis ne olursa bekliyorum
-
- Yeni Üye
ferdi yazdı:Prolaktin seviyen yükselmiş olabilir, bir endokrine gidip prolaktin seviyene baktır derim ben, prolaktinde herhangi bir sorun yoksa bir üroloğa gidip bir de penil dopler yaptırabilirsin.
teşekkürler tavsiyen için prolaktin normal çıktı penil dopler dediğin nedir hiç duymadım
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
ben de deca kürüne girmiştim. benim kürüm şubatın başında bitmişti. yani kür biteli 10 ay oldu son 2 aydır normale döndüm. ondan önce deca-dick olayı bende de olmuştu. düzelir diye düşünüyorum. yavaş yavaş ve zamanla. 8-10 ayda düzelmez ise ciddi bir çözüm arayışına girmeye başla. inşallah da düzelir.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
-
- Yeni Üye
angelcold yazdı:ben de deca kürüne girmiştim. benim kürüm şubatın başında bitmişti. yani kür biteli 10 ay oldu son 2 aydır normale döndüm. ondan önce deca-dick olayı bende de olmuştu. düzelir diye düşünüyorum. yavaş yavaş ve zamanla. 8-10 ayda düzelmez ise ciddi bir çözüm arayışına girmeye başla. inşallah da düzelir.
tavsiyen ve iyi dileğin için teşekkürler şimdi düşünüyorumda sanırım bu gerçekten decayla ilgili bir durum çünkü penis gece boyunca belirli aralıklarla kasılır ve sabah erekte halde uyanılır deca bunu bozdu bende keşke kullanmasaydım
arkadaşlar buradan bu konu başlığını okuyup yanlış düşünenler için belirtmek isterim ki deca dick bünyeye göre değişir bazılarında hiçbir sorun olmazken bazıların bu tip sorunlar olabiliyor sıkıntı yapılmasına gerek yok deca dick 6 ila 12 ay arasında düzelme gösterir kalıcı olarak kalması nadirdir birde sorum olucak sana jinekomasti oldumu 2. de libidoda hiç mi artma olmuyor(özellikle sabahları)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir