PCT Yardım
- Hakan
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
PCT Yardım
Ocağın ilk haftası gibi 15hafta 500mg testo e. 10 hafta 400mg deca kürüne başlamayı planlıyorum.
destekleyici olarak günlük multivitamin ve b12 kullanmaya devam edicem.
bu dozajda 12haftalık test.e, deca için pctsi belli ama test.e 3 hafta daha uzadığı için değişiklik olur mu merak ettim.
destekleyici olarak günlük multivitamin ve b12 kullanmaya devam edicem.
bu dozajda 12haftalık test.e, deca için pctsi belli ama test.e 3 hafta daha uzadığı için değişiklik olur mu merak ettim.
175cm
85kg
85kg
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: PCT Yardım
Testis durumunuz çok dramatik şekilde değişmezse Pregnyl'e gerek yok.
Ama kür boyunca mutlaka Proviron alın
Ama kür boyunca mutlaka Proviron alın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- Hakan
- Yeni Üye
Deca'dan sonra test.e 5 hafta uzadığı için pregnyle gerek kalmıyor anladığım kadarıyla.
son iğneden 3 hafta sonra 4 hafta kadar 40mg nolvadex yeterli olacaktır sanırsam.
son iğneden 3 hafta sonra 4 hafta kadar 40mg nolvadex yeterli olacaktır sanırsam.
175cm
85kg
85kg
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- lennox77
Deca kullandıysan Pregnyl şart/şart değil diye birşey doğrudan söylenemez
Burda Testo'nun uzamasından ziyade 10 haftalık Deca kullanımı belirlemeli Pregnyl kullanımını
Nor-19 steroid grubu her zaman baskılar çünkü testisleri
Bu yüzden libido durumunuz nasıl,testislerde çok ufalma var mı bize söylersen daha iyi olur
Burda Testo'nun uzamasından ziyade 10 haftalık Deca kullanımı belirlemeli Pregnyl kullanımını
Nor-19 steroid grubu her zaman baskılar çünkü testisleri
Bu yüzden libido durumunuz nasıl,testislerde çok ufalma var mı bize söylersen daha iyi olur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
- Hakan
- Yeni Üye
Anladım. Peki kür planı ile ilgili fikirlerinizi alabilir miyim? ilk kürüm olduğu için benim için çok önemli.
birde göğüste kaşıntı vb. jinekomasti belirtileri başlarsa nolvadexi 1 hafta 20mg kullanmak yeterli olur mu?
birde göğüste kaşıntı vb. jinekomasti belirtileri başlarsa nolvadexi 1 hafta 20mg kullanmak yeterli olur mu?
175cm
85kg
85kg
- lennox77
1-2 hafta yeterli olacaktır geçirmesi için
Kür planı düzgün
Kür planı düzgün
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir