Yeni kür Hakkında yardım
Yeni kür Hakkında yardım
x
En son carizmali tarafından Çrş Nis 23, 2014 11:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Yeni kür Hakkında yardım
hocam küre girmeseydiniz gene alırdınız o kiloyu bu nedir ya spor salonuna giren steroid kullanıcam diyo herşeyin bi zamana var
-
- Yeni Üye
2.kur icin 1oo ml deca 1oo ml tren allah kolaylik versin brn sizi sikayet ediyorum yonetime yeni baslayan uyelere kotu ornek olabileceginiz dusuncesiyle
x
En son carizmali tarafından Çrş Nis 23, 2014 11:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Allah akıl fikir versin
spora başlamışınız steroid ile hadi anladık'da 3 . ayda somotrapin falan çok acayip.

Asla vaz geçme !
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Sevgili kardeşim yetişmeye çalıştığın yarışma Mr.Olympia vs değilse basit ilaçlarla da yetişirsin
İlaç kullanma bu kadar erken demeyeceğim çünkü okuduğum kadarıyla kafana koymuşsun illa kullanacaksın
Ama bu tarz ilaçlara gerek yok hem sağlığına hem cebine yazdık... Bu kürü sana 3.ayında kim yazdıysa da bir daha fikir alış verişi yapmamanı öneririm
İlaç kullanma bu kadar erken demeyeceğim çünkü okuduğum kadarıyla kafana koymuşsun illa kullanacaksın
Ama bu tarz ilaçlara gerek yok hem sağlığına hem cebine yazdık... Bu kürü sana 3.ayında kim yazdıysa da bir daha fikir alış verişi yapmamanı öneririm
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Deca-Tren E ve Tren Acetat bu üçlüden kür olmaz zaten,3 aylıkta olsan 3 yıllıkta olsan bu üçlü kombine olmaz...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
2o x 72uniteden 14oo unite growth gunde 8uniteden 7 ay
1oo ml deca 1ooml tren enantet 1oo ml acetate yaklask 5o hafta kur 1yil yani
1oo ml deca 1ooml tren enantet 1oo ml acetate yaklask 5o hafta kur 1yil yani

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir