sadece danabol kullanımı acill!!
sadece danabol kullanımı acill!!
merhaba ben yarısmaya hazırlanıyorum ve daha once hiç steroid kullanmadım yarışmaya 5 ay gibi bi vakit kaldııgı icin danabol aldım 4 gündür kullanıyorum.Danabolu secmemin nedeni doping cıkma korkusu ve steroid konusunda bilincsiz olmam ve yol gosterenin olmaması.Forumlarda okudum danabolun tek basına kullanılmayacagını yanında mutlaka bi testo alımı olması gerektigi yazılmış sizce ne yapmalıyım.danabol u de korkumdumdan gunde 20mg kullanıyorum.kilom 93fln
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Re: sadece danabol kullanımı acill!!
Testosuz kullanırsan tek başına danabol dan kazandığın güç ve kilo artışını ilaç bittikten hemen sonra kaybedersin. Ayrıca da 20 mg 90 kilo biri için çok düşük bir doz bence kesinlikle o konuda korkmana gerek yok. 40 mg da kullansan gene birşey olmaz yani. Yalnız tek başına kullanım testoyu bayağı bir başlayacaktır diye düşünüyorum. Sen bir testo ekle buna bence
ayrıca danabolu hangi amaç için kullandığını da yazarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Ayrıca da yarışma her neyse daha 5 ay varmış. Danabol u max 6-8 hafta kullanabilirsin. 6. Haftadan sonra karaciğerini yormaya ve toksit madde birikmeye başlar. 6 hafta kullanıp bırakırsan geriye kalan 3.5 ayda geri eski haline dönersin bence. Sen ya bırak bu danabolu ya da acilen bir testo ekle. Karar senin
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Bilek guresi ve vucut gelistirme Federasyonu bu yil yarisma,duzenlemeyecek hangi spor dalinda yarisnaya hazirlabiyorsun?
Not:sadece dianabolle yarismaya hazirlanilmaz
Not:sadece dianabolle yarismaya hazirlanilmaz
düzenlemeyip duzenlemicegi kesin degil ki %90 da yapılacaktır yarısma.danabolu kullanım nedenim steroid dir nasıl olsa bi ise yarar die kullanayım dedim.Fakat bu ciddi bi olay biraz acele ettim ve ilk defa kullanıorm acıkcası extra testo almak danda korkuyorum ilerde saglık yonunden sıkıntı yasarım diye 

-
- Yeni Üye
Kardes eger derece dusunuyorsan 1dianabolle derece alamazsn gencler kimi sikletlern birincilerinden saglam cikiyor.
Ikincisi testo kullanip hormonlarinla oynamamak istiyormussun kullanmadiginda daha cok.oynuyorsun haberin olsun
Eger sade podyum yapiyim deneyim olsun diyorsan hic bulsma direk birak dianabolu
Ikincisi testo kullanip hormonlarinla oynamamak istiyormussun kullanmadiginda daha cok.oynuyorsun haberin olsun
Eger sade podyum yapiyim deneyim olsun diyorsan hic bulsma direk birak dianabolu
foto nsl paylaşa bilirim 1-2 fotoraf atıyım niyetimin ne oldugu daha acık belli olsun
-
- Yeni Üye
http://www.imageshack.com/i/mw4yetj
http://www.imageshack.com/i/2h0i91j
gençler atletik fizikte sansım olacagını dusunuyorum.yorumlarınızı bekliyorum
http://www.imageshack.com/i/2h0i91j
gençler atletik fizikte sansım olacagını dusunuyorum.yorumlarınızı bekliyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir