acil yardım
acil yardım
arkadaşlar ben 6 haftalık küre girmiştim 500 testo 400 boldenon kürü bitireli 2.5 hafta oldu testislerin küçüldüğünü yeni fark ettim prenglyi şimdi kullansam olur mu grçi yarın doktora gidicem randevum varda ya kısır kalırmıyım çok korkuyorum vallaha
a
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Re: acil yardım
laziya yazdı:arkadaşlar ben 6 haftalık küre girmiştim 500 testo 400 boldenon kürü bitireli 2.5 hafta oldu testislerin küçüldüğünü yeni fark ettim prenglyi şimdi kullansam olur mu grçi yarın doktora gidicem randevum varda ya kısır kalırmıyım çok korkuyorum vallaha
kısır kalmazsın 2pregnyle cozulr o iş sadece vucut mevcut haznede nasılsa fazlaca testesteron var dıye uretımı kesmiş
kür boyunca proviron kullandım neden böyle oldu ya bu gün doktora gidicem uyku uyuyamıyorum vallaha
a
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Hayir kisir kalmazsin randevuna git snra pregnlyini vur kasim sonunda ayni boyutlarda
bu gün gittim dahiliyeye kan aldılar baktı biraz düşük dedi kullandığın laçlardan zamanla düzelir dedi endokropine de uğra dedi prengly i sordum gerek yok dedi ama benim tetsisler küçüldü ben bişe anlamadım zamanla büyücekmi yani
a
-
- Yeni Üye
Pregnly vurursan 3 hafta icinde ayni halini alir vurmazsan 5 6 hafta icinde eski hlini alir
Ama ne olursa olsn eski halini alir herturlu sikinti yapma
Ama ne olursa olsn eski halini alir herturlu sikinti yapma
vallaha black senin şu konuşmaların beni rahatlatıyo vallaha 2 gnüdür uyku uyuyamadım gözlerimin altı çöktü bide şimdi 1500 lük prengly bulunmuyo 5000 lik aldım dşyelim benim enjeksiyon 5 cc lik siyah uçlu kombine olur mu cc leri çünkü kürdeyken testosteron ampulunda kombine olmuyodu
-
- Yeni Üye
Olur bak onu soyle yapcan
Once steril suyun ampulunu kir sonra. Enjektore igneyi yakmadan plastik kismini yani igenin takilacagi yeri suyun ampulune daya ampulu ters cevir enjektore cek
Not:burda suyun ampulunu kirdigin yeri enjektorun plastik ucuna oturtman gerek
Daha sonra toz kisminin ampulunu kir suyu icine bosalt karissin ayni yontemle enjektore cek.vur
Bir diger yontem 2igne kullan biriyle suyu cek bosalt sonra karisimi enjektore cek sonra. Temiz ucla vur
Once steril suyun ampulunu kir sonra. Enjektore igneyi yakmadan plastik kismini yani igenin takilacagi yeri suyun ampulune daya ampulu ters cevir enjektore cek
Not:burda suyun ampulunu kirdigin yeri enjektorun plastik ucuna oturtman gerek
Daha sonra toz kisminin ampulunu kir suyu icine bosalt karissin ayni yontemle enjektore cek.vur
Bir diger yontem 2igne kullan biriyle suyu cek bosalt sonra karisimi enjektore cek sonra. Temiz ucla vur
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir