Eldeki ilaçları değerlendirmek.
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Eldeki ilaçları değerlendirmek.
Merhaba arkadaşlar elimde 200iU genotrpın ,2kutu danabol-10ampul testeron E. -10ml boldenon ilk kürüme başladığım gun den sonraki gun kuru kesmek zorunda kaldım (o kur soyle olucaktı deca danabol testeron E.)(kesme sebebim ise 1 deca 2 danabol ve korumları aldıktan sonra hiç birşey yok tu fakat gece uyurken su gibi soğuk ter attım fakat bu uykuda benı rahtsız etmedı ama uyandgımda hep boyle ole oldu 3gun boyunca ılacı kesmeme ragmen bende açıkçası korktum ve bıraktım) şimdi ise kendimi küre hazırlıyorum acaba ilaçları nasıl değerlendirmeliyim ve genotrpın 2-4iU dozda el ayak yuz buymesı gıbı sorunlar yaşatırmı.Ayrıca anabolik ve androjen turevi ilaçlar kullanmadan sadece gh ıle de buyuyuyemez mıyım.
Not : Yaş 18 'e gırıcem bılıyorum cok erken dıyıceksınız ama uzun zamandır bu işin içindeyim ve profesıyonelce bu işi ilerletmek istiyorum ileride vucut geliştirme ile ilgili planlarım var meslek olarak.Saygılarımla ıyı forumlar...
Not : Yaş 18 'e gırıcem bılıyorum cok erken dıyıceksınız ama uzun zamandır bu işin içindeyim ve profesıyonelce bu işi ilerletmek istiyorum ileride vucut geliştirme ile ilgili planlarım var meslek olarak.Saygılarımla ıyı forumlar...
Re: Eldeki ilaçları değerlendirmek.
kesme sebebim ise 1 deca 2 danabol ve korumları aldıktan sonra derken testosteron enanate kullanamdın mı ?
senin kürünü anlayamadım testosteronla deca aynı anda vurulur testo ayrı deca ayrı diye bişe yok çünkü deca androjen türevidir testosuz kullanıldığında sıkıntı yaratır. bide eğer 18 yaşına giriceksen 250 mg testosteron enante 250 mg deca kullan 8 hafta kullan kür bittikden 2 hafta 250 mg testoteron daha vur ve 3 hafta sonra 50 mg klomen 30 mg nolvadex (arimidex de olur 3 günde 1 tablet ) soğuk terleme olayı kiloan kaç bilmiyorum ama ağar gelmiş olabilir daha detaylı bilgi için kilo boy öğrenenilmesi iyi olur
- orhan15
- Yeni Üye
zaten kür şu şekildeydi ; 1-4 hafta 30mg danabol 250 mg testo 250 mg deca idi bende ilk onceden decayı vurdurdum 3 gun sonrada testoyu vurdurucaktım ama vurdurmadan bıraktım korktugum ıcın ozaman boyum :180 kg ise 83 idi yazın ara vermek zorunda kaldım 2ay sağlık problemım vardı bıraz Allaha şükür şuan gectı Şuan Kg 72.100 boy:180
şimdi diyorum ki ; testeron boldenon yapayım yada sadece genotrpın kullanayım hıc anabolık androjenıklere bulaşmadan benım amacım daha once 101 kg ıdım ordan kalan derı boşlugu var bıraz adele ıle doldurmaksıkılaştırmak saygılarımla..
şimdi diyorum ki ; testeron boldenon yapayım yada sadece genotrpın kullanayım hıc anabolık androjenıklere bulaşmadan benım amacım daha once 101 kg ıdım ordan kalan derı boşlugu var bıraz adele ıle doldurmaksıkılaştırmak saygılarımla..
genotrpın hücre yenileme özelliği var ama kas olarak seni pek memnun edeceğini sanmıyorum anabolizan la kombine etmen gerekir. soğuk terleme olayına gelirsek kullandığın ilaçalr uzun esterli yani en az 10 günde kana karışır bence danabolun yan etkisidir dozu düşür veya hiç kullanma kullanıcaksanda milk thistle ni eksik etme
a
- orhan15
- Yeni Üye
Bende öyle düşünüyorum ilaçlar depot ilaç zaten naısl olurda oyle etki etti anlamadım dedğiniz gibi danabolden olabilir başlıyacagım zaman danabol kullanmam heralde zaten hapları oldum olası sevmem antibyotık bıle içemezdim eskiden bu spor bana hap içermeyide öğreti o kocam amınoları lop lop yutyorum 

yapıcaksan danabolsüz devam et veya düşür derim her ilaç her vicudda aynı tepkiyi vericek diye bişe yok yan etki yaptıysa kes yada azalt kür boyunca 25 mg proviron da almayı unutma küre giricekse kolay gelsin dediğim şekilde yapmanı tavsiye ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana 

- orhan15
- Yeni Üye
Oldun oldun bayağı aydınlattın bakalım ne zaman giricem bilmiyorum yusuf yusufum şuan birisi öldüya dnp'den tanıdıktı bırde korktum bayağı ama korkunun ecele faydası yok elbet yapıcaz 

dnp ayrı bişe steroid kullanan o kadar insan var ben bile 92 yılından beri vicud geliştirmeyle uğraşan ve bu yıllarda steroid kullananı tanıyorum bilinçli kullanım diye altını çiziyim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir